Kado top 10 van MijnBaard.nl

Top 10 kado's van MijnBaard

We hebben deze top 10 kado's samengesteld op basis van onze eigen ervaringen, klantervaringen en aantal verkopen. In de top 10 kadosets hebben we de leukste en uniekste sets of losse baardverzorging producten opgenomen waarvan we weten dat Baardmannen deze echt waarderen. Of het nou voor Kerst, Vaderdag, Verjaardag of gewoon omdat het kan, je bent verzekerd dat je een zeer gewaardeerd kado geeft. Let op, als je boven €40 besteld, dan kun je op de check-out pagina ook een gratis kado uitzoeken. Weet je niet zo goed wat voor kado je wilt geven, dan kun je altijd een kadobon kopen van MijnBaard, dan laat je je baardvriend zelf iets uitzoeken. Heb je nog vragen, opmerkingen of speciale wensen, dan kun je ons altijd bellen op 0251 650261 of een mailtje sturen naar [email protected], we helpen je graag verder.
WOODY-CITRUS SET

Met stip op nummer 1 staat onze Woody-Citrus Set. Omdat wij deze baardverzorgingsproducten zelf ontwikkelen en produceren kunnen we de prijzen laag houden. Je krijgt dus top kwaliteit producten voor groothandelsprijzen. We hebben deze gebundeld in een mooie set die geleverd wordt in een aluminum opbergblik. In deze set zitten 2 flesjes baardolie en 2 pipetten, 2 blikjes baardwax en een mini baardborstel. Wij garanderen je dat elke baardman deze set fantastisch vindt.

Nu Bekijken

PREMIUM HONEST AMISH SET

We hebben de 2 beste baardproducten van Honest Amish samengevat en daar onze mini baardborstel bij gedaan. De Premium baardolie staat op nummer 1 in onze Baardolie Top 10. De Extra Grit wax is ook een must have voor elke man met baard. De mini baardborstel hoort bij de standaard uitrusting van een baardman. Zoals Honest Amish zelf zegt: "The Best for your Beard".

Nu Bekijken

MR BEAR BAARDSET

De Baardset van Mr Bear is beschikbaar in alle drie de geuren die Mr Bear aanbiedt (Wilderness, Woodland en Citrus). Wilderness is de meest populaire en ruikt het lekkerst vinden wij. In de set zit een fles Beardwash, een fles baardolie en een blikje baardbalsem. Met deze set zit je altijd goed bij een Baardman.

Nu bekijken

MR DUTCHMAN BLACK DOOS

Mr Dutchman Black Doos bevat alle essentiële benodigdheden voor de baardman. Kneiter Baardolie, Kicken baardbalsem en de Uber baardzeep, perfect verpakt in een mooie kartonnen geschenkdoos. Handgemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Elke baardman zou in zijn nopjes zijn met deze set!

Nu bekijken

BEARDSMAN'S KIT VAN BEARDBRAND

De Beardsman's kit van Beardbrand is de duurste set uit ons assortiment (€199,95). De Set bestaat uit een fles baardolie, tube snorrenwax, 3 kammen, een baardschaar (top schaar!) en een zwijnenhaar baardborstel. Deze set baardverzorgingsproducten wordt geleverd in een prachtige opberkist gemaakt van walnotenhout.

Nu bekijken

DELUXE BEARD CARE SET VAN ZEUS

De Beard Care Set van Zeus is gebaseerd om hun fantastische geurlijn "Verbena Lime". De Verbena Lime baardolie staat ook niet voor niets in onze Baardolie Top 10. Deze baardverzorgingsset bevat een fles baardolie, fles baardschampoo, fles baardconditioner en een fantastische baardborstel. De baardverzorgingsproducten zitten in een jute zak met logo van ZEUS erop, en deze is verpakt in een mooie zwarte doos met Zeus logo.

Nu bekijken

WOODY BAARDSET VAN MIJNBAARD

De scherpst geprijsde baardset uit ons assortiment, de Woody Baardset van MijnBaard. Deze baardverzorging set bevat een fles baardolie, blikje baardwax en een houten baardkam naar keuze. Deze set is ook verkrijgbaar als Citrus Set. Je leest aan de vele positieve reviews dat iedereen zéér tevreden is over de geur, kwaliteit en werking van baardolie en baardwax.

Nu bekijken

THE BEARD BUDDY

The Beard Buddy is een vernuftig instrument om je baard altijd in de perfecte shape te scheren. Je kaaklijn en je halslijn zullen vanaf nu altijd symmetrisch worden uitgelijnd en geschoren. Je geeft de perfecte baard kado voor slechts €16,95.

Nu bekijken

DE MINI BAARDBORSTEL

Een kleine baardborstel met grootste prestaties. Zoal je kunt lezen in de vele reviews over de mini baardborstel, deze topper hoort in het standaard assortiment van elke baardman. De baardborstel kun je de hele dag door gebruiken om je baardhaar te verzorgen en om je huid eronder goed te scrubben. Voor slechts €9,95 geef je een baardman een perfecte baard. Zelfs de Sint heeft deze baardborstel altijd op zak.

Nu bekijken

FLES BAARDOLIE

Wat kun je kopen voor een baardman waar hij altijd wat aan heeft? Een mooie baard begint met een lekker flesje baardolie. Wij hebben nu bijna honderd verschillende flessen baardolie in ons assortiment en om je een beetje te helpen met het maken van een goede keus, hebben wij de Baardolie Top 10 samengesteld. Deze top 10 hebben wij samengesteld o.b.v. onze eigen bevindingen. We kijken hierbij naar kwaliteit, kwantiteit, prijs en natuurlijk de geur en beleving van de baardolie.

Nu bekijken