Meest
verkocht
(3)
€ 19,95
€ 6,95
Meest
verkocht
(34)
€ 19,95
€ 19,95
(1)
€ 19,95
€ 6,95
€ 6,95
€ 6,95
Onze
Favorieten
Meest
verkocht
(15)
€ 11,90
(3)
€ 11,90
(4)
€ 11,90
(2)
€ 11,90
Onze
Favorieten
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 24,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 12,50
Meest
verkocht
(11)
€ 12,50
Onze
Favorieten
(5)
€ 9,95
€ 18,95
Meest
verkocht
(8)
€ 20,95
Meest
verkocht
(3)
€ 20,95

Gebruik je al een baardshampoo om je baard te wassen?

Wanneer je je baard vol trots wilt dragen, dan gebruik je daar baardwax, baardbalsem of baardolie voor. Het is alleen wel zaak om deze producten dan ook weer goed uit te wassen. Dat is de reden waarom je er baardshampoo voor moet kopen. Door je baard ook regelmatig goed uit te wassen houd je deze sterk en gezond. Zodat je er gewoon weer iedere keer het juiste model in kan stylen met je favoriete producten.

Hoe beschermt baardshampoo mijn baardharen?

Baardshampoo kan je ook wel tegenkomen onder de naam beard wash. De vraag waarom je dit moet gebruiken is simpel te beantwoorden. Je baardharen worden voortdurend blootgesteld aan van alles. Daardoor kunnen ze gemakkelijk uitdrogen. Dit overkomt je baardhaar ook eerder dan je hoofdhaar. Om te zorgen dat je baard toch in goede conditie blijft, moet je deze regelmatig even goed wassen.

De beste baardshampoo

Nu je weet waarom je een baardshampoo moet gebruiken, dringt zich een volgende vraag op. Welke beard wash is dan het beste? De volgende opties zijn onze toppers.
Azbane Beard, Body & Face Wash
MijnBaard Woody Beard Wash 250ML

Onsmannen Beard Soap Classic Conditioning 200ML

De meeste baardmannen zullen de Onsmannen Beard Soap Classic Conditioning 200ML kopen vanwege de heerlijke geur. Pas daarna zal je ook ontdekken dat deze baardshampoo de baard wel heel lekker zacht maakt. Dat is dus nog een reden om het te gebruiken.

Azbane Bear, Body & Face Wash

Wanneer je het jezelf gemakkelijk wilt maken, dan kies je de Azbane Beard, Body & Face Wash. Het voordeel hiervan is immers dat je dan één product hebt waar je alles mee kan wassen, van je baard tot je hoofd en huid.

MijnBaard Woody Beard Wash 250ML

Ook de baardshampoo die we bij MijnBaard zelf ontwikkeld hebben is goed te gebruiken. Wanneer je de MijnBaard Woody Beard Wash 250ML kiest, dan heb je niet alleen een shampoo die lekker ruikt. Je hebt er ook nog eens meer dan genoeg van. Onze Wash is de enige 100% natuurlijke baardshampoo!

Is het alleen goed voor je baard?

De meeste baardshampoos worden als all-in-one product aangeboden. Dat betekent dat je er niet alleen je baardharen, maar ook je hoofdharen en huid mee kan reinigen. Zelfs de shampoos die niet op die manier verkocht worden, kunnen heel geschikt zijn voor je hoofdhaar. Het is namelijk zo dat de beard wash vaak van veel betere kwaliteit is dan de meeste shampoos die specifiek voor het hoofd worden verkocht.

Hoe werkt baardshampoo op je baard?

Wat merk je er nu eigenlijk zelf van wanneer je de baardshampoo gaat gebruiken? De beste manier waarop je merkt dat je shampoo goed werkt, is het zachter worden van je baard. Wanneer je de beard wash op de juiste manier toepast, dan zal je dat effect al snel merken. Dat komt vooral doordat je daadwerkelijk alle resten van de balsem, olie en wax uit je baard wast ermee. Die resten maken je haren juist ruw.

Hoe weet je of je genoeg gebruikt?

Het juiste gebruik van je baardverzorgingsproducten is altijd belangrijk om optimaal van de werking te profiteren. In dat opzicht is het handig dat de meeste fabrikanten van de shampoos een doseerpomp op de fles hebben aangebracht. Zo weet je altijd zeker dat je er voldoende van gebruikt. Een klein beetje uit de pomp is al voldoende om je hele baard mee te wassen. Dit geldt ook als je het voor je haar gebruikt.

Wanneer weet je of het werkt?

Het is simpel te bepalen of de baardshampoo zijn werk doet. Wanneer je het in je baard smeert gaat het schuimen. Dit is ideaal. Het is belangrijk om het schuim heel even te laten intrekken. Daarna spoel je alles uit. Dat doe je bij voorkeur met koud water.

Wat doe ik na het wassen?

Heb je je baard met de beard wash gewassen? Dan is het zaak om je haren even met een handdoek goed te drogen. Is je baard lekker droog en zacht? Dan kan je er nu je baardolie van keuze in smeren. Je kunt nu fris de deur uit!

Hoe vaak kan ik baardshampoo gebruiken?

Het is wel belangrijk om je baard met regelmaat te wassen. Overdrijf het echter ook weer niet. Wanneer je twee tot drie keer per week je baard wast met baardshampoo, dan is dat meer dan voldoende om altijd het beste resultaat te bereiken.