Meest
verkocht
(38)
€ 14,95
(11)
€ 14,95
Meest
verkocht
(13)
€ 14,95
(2)
€ 7,95
€ 14,95
Onze
Favorieten
€ 14,95
€ 7,95
€ 7,95
(3)
€ 4,95
Meest
verkocht
(5)
€ 14,95
€ 7,95
Meest
verkocht
(1)
€ 12,50
€ 12,50
€ 19,95
€ 10,95
(6)
€ 24,95
Meest
verkocht
(3)
€ 22,95
€ 32,95
(2)
€ 14,95
(1)
€ 14,95
(1)
€ 8,95
(4)
€ 10,50
(5)
€ 14,95
Onze
Favorieten
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95

Je wilde baard temmen met een baardwax?

Een baardwax gebruiken doe je wanneer je net wat meer hold wenst. Waar een baardbalsem ophoudt, daar begint de wax. Wanneer je je wilde baard wat meer in de pas wilt krijgen, dan is het stylen met een goede wax in ieder geval van groot belang. Er zijn inmiddels vele soorten op de markt. Die kan je nagenoeg allemaal vinden bij MijnBaard. Heb je echter nog een goede tip? Dan horen we dat natuurlijk graag.

Wanneer gebruik je een baardwax?

Het gebruik van een goede baardwax is nodig wanneer je je baard perfect wilt stylen. Je hebt een visioen van hoe de perfecte baard eruitziet en met een goede wax kan je dat model werkelijkheid maken. Dat is echter lang niet het enige wat een goede baardwax toevoegt aan jouw leven als baardman. Ook je baard voeden en lekker laten ruiken doe je met de hulp van de juiste middelen. Voor elk type baardman is dan ook een specifieke wax te vinden.

Wat zijn onze favoriete baardwaxen?

Natuurlijk hebben wij ook een aantal favorieten waarmee we onze eigen baarden stylen. Die toppers delen we graag met jou. Dit zijn de beste soorten baardwax volgens MijnBaard.
Percy Nobleman Baardwax 50ml
No Gunk Styling Funk for Beard & Hair

Percy Nobleman Baardwax 50ml

Je baard en haar in één keer stylen is geen probleem als het aan Percy Nobleman ligt. De baardwax in de pot van 50 milliliter is namelijk net zo gemakkelijk te gebruiken voor de baardharen als voor de hoofdharen. Het is een strong hold wax. Dit betekent dat je het één keer aanbrengt en daarna voor de rest van de dag klaar ben. Wij raden overigens wel aan om het lekker voor je baard te gebruiken, voor je haar hebben we geschiktere pomades.

No Gunk Styling Funk for Beard & Hair

De No Gunk Styling Funk baardwax is geweldig voor je baard. Makkelijk uit het blikje te halen en in je baard te verwerken. Eenmaal in je baard geeft de wax een stevige hold en de geur wordt met de dag beter. Een nostalgisch geurtje, doe je denken aan vervlogen tijden. De kids vonden deze ook erg lekker ruiken!

Wat is het verschil tussen wax en balsem?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een baardwax en een baardbalsem? In de eerste plaats is de wax altijd wat harder. Daardoor vergt het wat meer werk om het goed in de baard te smeren. Daarmee bereik je echter wel ook dat je baard veel beter in model blijft zitten dankzij de sterke hold. Dit is vooral te danken aan de grote mate van bijenwas die in de wax terug te vinden is.

Hoe breng ik de baardwax aan?

De baardwax kan je het best met de bovenkant van de duimnagel uit het potje schrapen in kleine hoeveelheden. Vervolgens kan je het dan tussen je vingers of handpalmen wrijven om het warm en vloeibaar te maken. Vervolgens breng je het net zo gemakkelijk in je baard aan. Je kan je baardharen dan stylen zoals jij dat graag wilt. Kies je voor een sterke hold, dan blijft alles strak zitten. Kies je voor een lichtere hold, dan kan je er gedurende de dag ook mee spelen.

Voor welk type baardman is het geschikt?

Wie kan er nu het best een baardwax gebruiken? Het grote voordeel van het gebruik van dit middel ten opzichte van bijvoorbeeld een balsem is dat het zelfs de meest woeste baardharen weet te temmen. Daardoor kan je dus elk soort baard er mooi en strak uit laten zien. Dat neemt niet weg dat je met een medium hold ook de strakkere baarden goed in model kan houden. Bovendien is de voedende kwaliteit voor iedereen van belang.

Kan ik het gebruiken met een gevoelige huid?

De baardwax die je bij MijnBaard kan vinden in het assortiment zijn allemaal van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Dat betekent dus ook dat je geen last van allergieën of irritaties zal krijgen omdat je huid in aanraking komt met chemicaliën waar je niet tegen kan.

Hoe voelt mijn baard met baardwax aan?

Het is altijd zo dat je baard iets zwaarder gaat aanvoelen. Al zal het verschil niet heel groot zijn. In het begin zal je er daarom misschien even aan moeten wennen, maar al snel merk je er niets meer van dat je de wax bent gaan gebruiken.

Wat merk ik van de voedende eigenschappen?

Al snel nadat je met het gebruik van baardwax bent begonnen, zal de baard er gezonder uit gaan zien. Er zitten altijd voedende oliën in. Die trekken in de baardharen, maar zijn ook voor de huid onder je baard. Daardoor wordt je baard glanzender en sterker.

Hebben jullie ook een MijnBaard Baardwax?

Die hebben we zeker! De MijnBaard Blanco Baardwax is niet alleen goed te gebruiken vanwege de hold. Het is ook zo dat deze goed geschikt is voor baardmannen die te maken hebben met een gevoelige huid en schilfers. De wax is geurloos omdat er geen etherische oliën aan zijn toegevoegd.