De Baardolie Top 10 van MijnBaard.nl

Top 10 baardolie van MijnBaard

We hebben deze top 10 baardolie samengesteld op basis van onze eigen beleving en smaak. We hebben getracht de geur en de baardolie zelf zo goed mogelijk te omschrijven om te helpen bij het maken van een goede keuze voor baardolie. Om een goed idee te krijgen van de geur en kwaliteit van de baardolie, lees dan vooral de reviews door. Wij vinden prijs/kwaliteit ook erg belangrijk, wat je terugziet in ons eigen huismerk MijnBaard. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je ons altijd bellen op 0251 342 008 of 078 486 779 voor Belgische klanten. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected].
BAARDOLIE THE DANDY

We hebben recent 4 nieuwe geuren gelanceerd van ons huismerk MijnBaard. Avalon, Soulmate, Classico en The Dandy. The Dandy is vanaf de lancering direct een hit geweest. Deze baardolie heeft een basis van Caramel en Bergamot, hierna komt een heerlijke geur van Tabak, Patchouli en Lavendel door en de klap op de vuurpijl is een mix van musk, amber en vanille. Wij zetten deze baardolie dit jaar op de nummer 1 positie. Satisfaction Guaranteed!

Nu Bekijken

PREMIUM BAARDOLIE

Voor het eerst in jaren is de Honest Amish Premium baardolie niet op de eerste plek gekomen. De geur van de premium baardolie is kruidig en je zult merken dat je iedere dag een andere geur ontdekt als je deze baardolie in je baard gebruikt. De baardolie is samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten, en dat zijn er nogal wat, 10 prachtige top oliën. Zoals Honest Amish zegt: "The Best for your Beard."

Nu Bekijken

APHRODISIAC BAARDOLIE

De Aphrodisiac baardolie is het nieuwe paard in de Grave Before Shave stal, en een absolute topper! Deze olie heeft een lekkere mannelijke, doch zoete geurmix van Leer en Cederhout. Het flesje olie is voorzien van een handig pompje i.p.v. een pipet. De Aphrodisiac baardolie is tevens beschikbaar in 120ML fles voor nog geen 40 euro.

Nu bekijken

ZEUS VERBENA LIME

ZEUS baardolie bevat geweldige basisoliën voor de beste verzorging van je baard en onderliggende huid, maar dan is de geur natuurlijk ook wel een dingetje. Nou, wij garanderen je dat je de Verbena Lime geur overheerlijk vindt! Een heerlijke zwoele citrus-achtige geur. Duidelijk een van onze favorieten.

Nu bekijken

HOLY SANTA! WHO AXED THE TREE?

Een winter special, een baard olie met een snufje houthakker in zich. Denk aan het moment dat een vent terugkomt uit het bos met een kerstboom stevig onder zijn arm geklemd, of een stapel vers gehakt brandhout in zijn armen. De gecombineerde geuren van twee verschillende dennen (Den grof en Den Berg), in combinatie met twee heerlijke houterige geuren van droog Cederhout uit Virginia, en het zoete van Ceder uit het Atlas gebergte, aangevuld met de zoete kruidige geuren van Kruidnagel, zullen je de drang geven om je bijl pakken en je eigen kerstboom om te hakken. Gelukkig zet de warme zonnige geur van de herfst/winter mix je weer met beide benen op de grond en kan je gewoon rustig voor de open haard blijven zitten.

Nu bekijken

AZBANE BAARDOLIE

Azbane baardolie wordt gemaakt van de beste Marokkaanse arganolie en dat merk je. De baardolie werkt erg prettig in je baard. Je baard gaat er een stuk beter uitzien na gebruik van Azbane baardolie. De 4 geuren van de flesjes baardolie zijn alle 4 erg prettig en lekker. Niet te sterk, maar subtiel en werken verslavend. Je kunt nu alle 4 de flessen kopen met 45% korting.

Nu bekijken

BARBERISM BAARDOLIE

Captain Fawcett's Barberism beard oil is tot stand gekomen in samenwerking met Sid Sottung (Meesterbarbier uit het Verenigd Koninkrijk). Deze heerlijke baardolie heeft een tijdloze en toch verfrissend elegante geur met toptonen van Lime & Orange, middentonen van Rose & Galbanum samen met de aardse basistonen van Cedarwood, Patchouli & Musk. Wij vinden het een heerlijk klassieke Barbershop geur, perfect voor de komende wintermaanden.

Nu bekijken

BYJOME BAARDOLIE

Byjome Baardolie hebben we vrij recent aan ons assortiment toegevoegd. De kwaliteit van de baardolie, fles met pomp en de verpakking is echt top notch! Elke baardman zal erg blij zijn als hij deze mooie olie als kado ontvangt.

Nu bekijken

PRORASO WOOD & SPICE

De Proraso baardolie is speciaal voor langere, dikke baarden ontwikkeld om de baard te verzachten en verzorgen. Wij vinden met name de Wood & Spice geweldig. Deze baardolie heeft een heerlijke geur van cederhout en citrus bladeren. Het geurpallet begint met een frisse spicy geur en een lekkere woody geur blijft gedurende de dag hangen.

Nu bekijken

JELLY BEARD OIL

Bossman Jelly Beard Oil is een hybride baardolie. Dit betekent dat het erg makkelijk in je baard te verwerken is maar dat het ook wat meer hold biedt, zoals een balsem. Elke gebruiker van de Jelly Oil is hier erg enthousiast over. Lekkere grote flessen voor een scherpe prijs.

Nu bekijken