De Baardolie Top 10 van MijnBaard.nl

Top 10 baardolie van MijnBaard

We hebben deze top 10 baardolie samengesteld op basis van onze eigen beleving en smaak. We hebben getracht de geur en de baardolie zelf zo goed mogelijk te omschrijven om te helpen bij het maken van een goede keuze voor baardolie. Om een goed idee te krijgen van de geur en kwaliteit van de baardolie, lees dan vooral de reviews door. Wij vinden prijs/kwaliteit ook erg belangrijk, wat je terugziet in ons eigen huismerk MijnBaard. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je ons altijd bellen op 0251 342 008 of 078 486 779 voor Belgische klanten. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected].
PREMIUM BAARDOLIE

Op de eerste plek van onze top 10 baardolie hebben wij de Premium Baardolie van Honest Amish gezet. De geur van de baardolie is kruidig en je zult merken dat je iedere dag een andere geur ontdekt als je deze baardolie in je baard gebruikt. De baardolie is samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten, en dat zijn er nogal wat, 10 prachtige top oliën. Zoals Honest Amish zegt: "The Best for your Beard."

Nu Bekijken

BAARDOLIE WOODY

Met ons eigen merk MijnBaard trachten we een top baardolie te maken die goed betaalbaar is en blijft. Tevens zijn al onze ingrediënten puur natuurlijk. Wij vinden zelf de echte old school barbershop geur icm met hout fantastisch. Wij hebben dit kroonjuweel "Woody" genoemd. We zullen in het nieuwe jaar met een aantal nieuwe geuren komen.

Nu Bekijken

BAY RUM BAARDOLIE

Wayne van Grave Before Shave heeft wat men noemt een "Neus". Hij weet bij elke geur die hij lanceert de perfecte noot te raken. De Bay Rum baardolie is vanaf dag 1 een succes bij ons. De baardolie heeft een heerlijke zoetige lucht, die de dames ook erg goed bevalt.

Nu bekijken

BAARDOLIE PERCY NOBLEMAN

We hebben de baardolie van Percy Nobleman in onze top 10 opgenomen vanwege zijn prijs/kwantiteit verhouding. 100 ml baardolie voor €27,50. De baardolie is een prima baardolie (dunner dan andere baardolies) en ruikt licht kruidig. Prima voor een beginnende baarddrager.

Nu bekijken

DUTCHBEARDS BAARDOLIE

Omdat we niet kunnen kiezen tussen deze geweldige geuren van Dutchbeards, zetten we ze alle 4 in het zonnetje. Elke baardolie bevat unieke ingrediënten en de geur is echt fantastisch. De basisoliën en etherische oliën zijn van topkwaliteit en dat ruik je en voel je! Je kunt je baard niet beter verwennen dan met een Dutchbeards baardolie.

Nu bekijken

AZBANE BAARDOLIE

Azbane baardolie wordt gemaakt van de beste Marokkaanse arganolie en dat merk je. De baardolie werkt erg prettig in je baard. Je baard gaat er een stuk beter uitzien na gebruik van Azbane baardolie. De 4 geuren van de flesjes baardolie zijn alle 4 erg prettig en lekker. Niet te sterk, maar subtiel en werken verslavend. Je kunt nu alle 4 de flessen kopen met 45% korting.

Nu bekijken

LEONIS BARBAM BAARDOLIE

De baardolie van Leonis Barbam wordt van de allerbeste biologische ingrediënten gemaakt in Antwerpen, België. De verschillende oliën zijn zeer gewild onder onze Belgische klanten en vinden ook gretig aftrek bij onze andere klanten. De meest verkochte baardolie is Father Zeus: Je kunt genieten van een heerlijke combinatie van Lavendel en Bergamot, ondersteund door een vleugje Rozemarijn, om dan te worden weggedragen door een zachte toon van Cederhout.

Nu bekijken

PROSPECTOR BAARDOLIE

We hebben veel klanten die de Prospector baardolie gebruikt hebben en daarna nooit meer anders willen. De baardolie is puur natuur, en heeft een heerlijke geur. Doet ons een beetje denken aan het anijs wat in Engelse drop gebruikt wordt, dat uitgedeeld wordt in een oude barbershop. Een echt geurtje voor mannen van de oude stempel.

Nu bekijken

MOROCCO BAARDOLIE

Beeld je in dat je op een markt staat in Marokko met allemaal verse specerijen en kruiden. Zo ruikt je baard nadat je de Morocco baaardolie van The Bearded Bastard hebt gebruikt. Dit is een baardolie voor de liefhebber. Zoals Hans zegt in zijn review, dit is een baardolie voor speciale gelegenheden.

Nu bekijken

MAD VIKING BAARDOLIE

We bieden een negental verschillende geuren baardolie aan van Mad Viking Beard co uit de VS. De baardolies hebben allemaal een unieke geur, dus voor ieder wat wils. De Berserker en Dragons Head zijn onze twee favorieten. Je kunt de Mad Viking baardolie kopen in 30, 60 en 120 ml flessen! Een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

Nu bekijken