De Baardolie Top 10 van MijnBaard.nl

Top 10 baardolie van MijnBaard

We hebben deze top 10 baardolie samengesteld op basis van onze eigen beleving en smaak. We hebben getracht de geur en de baardolie zelf zo goed mogelijk te omschrijven om te helpen bij het maken van een goede keuze voor baardolie. Om een goed idee te krijgen van de geur en kwaliteit van de baardolie, lees dan vooral de reviews door. Wij vinden prijs/kwaliteit ook erg belangrijk, wat je terugziet in ons eigen huismerk MijnBaard. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je ons altijd bellen op 0251 342 008 of 078 486 779 voor Belgische klanten. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected].
PREMIUM BAARDOLIE

Op de eerste plek van onze top 10 baardolie hebben wij de Premium Baardolie van Honest Amish gezet. De geur van de baardolie is kruidig en je zult merken dat je iedere dag een andere geur ontdekt als je deze baardolie in je baard gebruikt. De baardolie is samengesteld uit puur natuurlijke ingrediënten, en dat zijn er nogal wat, 10 prachtige top oliën. Zoals Honest Amish zegt: "The Best for your Beard."

Nu Bekijken

BAARDOLIE WOODY

Met ons eigen merk MijnBaard trachten we een top baardolie te maken die goed betaalbaar is en blijft. Tevens zijn al onze ingrediënten puur natuurlijk. Wij vinden zelf de echte old school barbershop geur icm met hout fantastisch. Wij hebben dit kroonjuweel "Woody" genoemd. We zullen in het nieuwe jaar met een aantal nieuwe geuren komen.

Nu Bekijken

BAY RUM BAARDOLIE

Wayne van Grave Before Shave heeft wat men noemt een "Neus". Hij weet bij elke geur die hij lanceert de perfecte noot te raken. De Bay Rum baardolie is vanaf dag 1 een succes bij ons. De baardolie heeft een heerlijke zoetige lucht, die de dames ook erg goed bevalt.

Nu bekijken

ZEUS VERBENA LIME

ZEUS baardolie bevat geweldige basisoliën voor de beste verzorging van je baard en onderliggende huid, maar dan is de geur natuurlijk ook wel een dingetje. Nou, wij garanderen je dat je de Verbena Lime geur overheerlijk vindt! Een heerlijke zwoele citrus-achtige geur. Duidelijk een van onze favorieten.

Nu bekijken

HOLY SANTA! WHO AXED THE TREE?

Een winter special, een baard olie met een snufje houthakker in zich. Denk aan het moment dat een vent terugkomt uit het bos met een kerstboom stevig onder zijn arm geklemd, of een stapel vers gehakt brandhout in zijn armen. De gecombineerde geuren van twee verschillende dennen (Den grof en Den Berg), in combinatie met twee heerlijke houterige geuren van droog Cederhout uit Virginia, en het zoete van Ceder uit het Atlas gebergte, aangevuld met de zoete kruidige geuren van Kruidnagel, zullen je de drang geven om je bijl pakken en je eigen kerstboom om te hakken. Gelukkig zet de warme zonnige geur van de herfst/winter mix je weer met beide benen op de grond en kan je gewoon rustig voor de open haard blijven zitten.

Nu bekijken

AZBANE BAARDOLIE

Azbane baardolie wordt gemaakt van de beste Marokkaanse arganolie en dat merk je. De baardolie werkt erg prettig in je baard. Je baard gaat er een stuk beter uitzien na gebruik van Azbane baardolie. De 4 geuren van de flesjes baardolie zijn alle 4 erg prettig en lekker. Niet te sterk, maar subtiel en werken verslavend. Je kunt nu alle 4 de flessen kopen met 45% korting.

Nu bekijken

JELLY BEARD OIL

Bossman Jelly Beard Oil is een hybride baardolie. Dit betekent dat het erg makkelijk in je baard te verwerken is maar dat het ook wat meer hold biedt, zoals een balsem. Elke gebruiker van de Jelly Oil is hier erg enthousiast over. Lekkere grote flessen voor een scherpe prijs.

Nu bekijken

CUIR & AMBRE BAARDOLIE

De Premium baardolie van Lames et Tradition is samengesteld uit 5 voedende oliën. En de geur is echt ge-wel-dig! "Cuir Ambre" betekent Leer & Amber en dat ruikt fantastisch. De geur wordt alleen maar beter zodra je deze in je baard en snor hebt verwerkt. Ik merk dat ik al de hele dag aan mijn snor zit te ruiken om die heerlijke geursensatie te herbeleven. Deze olie is wel wat duurder geprijsd, maar is zijn geld dubbel en dwars waard.

Nu bekijken

PRORASO WOOD & SPICE

De Proraso baardolie is speciaal voor langere, dikke baarden ontwikkeld om de baard te verzachten en verzorgen. Wij vinden met name de Wood & Spice geweldig. Deze baardolie heeft een heerlijke geur van cederhout en cistus bladeren. Het begint met een frisse spicy geur en een lekkere woody geur blijft hangen.

Nu bekijken

MAD VIKING BAARDOLIE

Maak nu kennis met alle geuren van Mad Viking in een handige Baardolie Sample Pack (10 ml per fles). 13 verschillende geuren en top kwaliteit baardolie. Deze verzorgende baardolie maakt je baard lekker zacht, voedt je huid en haren en geeft je baard een hele gezonde look. Mad Viking is volgens ons een van de allerbeste fabrikanten van baardolie en baardbalsem. Gewoon top spul dus!

Nu bekijken