Top 10 Baardolie

Top 10 baardolie van MijnBaard

We hebben deze top 10 baardolie samengesteld op basis van onze eigen beleving en smaak. We hebben getracht de geur en de baardolie zelf zo goed mogelijk te omschrijven om te helpen bij het maken van een goede keuze voor baardolie. Om een goed idee te krijgen van de geur en kwaliteit van de baardolie, lees dan vooral de reviews door. Wij vinden prijs/kwaliteit ook erg belangrijk, wat je terugziet in ons eigen huismerk MijnBaard. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je ons altijd bellen op 0251 342 008 of 078 486 779 voor Belgische klanten. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar [email protected].
BAARDOLIE THE DANDY

We hebben recent 4 nieuwe geuren gelanceerd van ons huismerk MijnBaard. Avalon, Soulmate, Classico en The Dandy. Baardolie The Dandy heeft een basis van Caramel en Bergamot, hierna komt een heerlijke geur van Tabak, Patchouli en Lavendel door en de klap op de vuurpijl is een mix van musk, amber en vanille. Dit is echt een dijk van een baardolie, die je absoluut in je assortiment moet hebben.. Deze baardolie produceren wij zelf, dus kunnen we de prijs scherp houden en je baard blij!

Nu Bekijken

PREMIUM BAARDOLIE

Lames et Tradition, een Frans merk dat fantastische, natuurlijke producten voor je baard produceert. Onze aanrader is de Premium olie, "Cuir Ambré" (amber en leer). Man, man, man, wat een geweldige geur is dit! Lekkere dikke olie die je baard optimaal voedt en een geweldige geur geeft, die je heel de dag blijft ruiken. Geweldige vervanger voor de Honest Amish Premium baardolie. Wij vinden deze kwalitatief net zo goed, maar de geur veel beter. Dit is er één die je geprobeerd moet hebben.

Nu Bekijken

SATAN'S BLUFF BAARDOLIE

Satan's Bluff is de meest verkochte baardolie van Dutchbeards en is ook een van onze persoonlijke favoriete geuren en producten. Heerlijke frisse, zomerse geur en de kwaliteit van de puur natuurlijke baardolie is top. Je baard wordt er heerlijk zacht van. De dames vinden deze geur ook heerlijk, maar dat maakt ons mannen natuurlijk niets uit! ;)

Nu bekijken

ZEUS VERBENA LIME

ZEUS baardolie bevat geweldige basisoliën voor de beste verzorging van je baard en onderliggende huid, maar dan is de geur natuurlijk ook wel een dingetje. Nou, wij garanderen je dat je de Verbena Lime geur overheerlijk vindt! Een heerlijke zwoele citrus-achtige geur. Duidelijk een van onze favorieten.

Nu bekijken

BAARDOLIE THE WOODS

"Ik zoek een baardolie met een lekkere houtgeur", deze vraag krijgen wij heel regelmatig, dus bij deze! Baardolie the Woods van Damn Good Soap is gemaakt van puur natuurlijke oliën, de geurmix is gemaakt van 7 etherische oliën en de kwaliteit daarvan, dat ruik je én dat voel je! Damn Good Stuff!

Nu bekijken

ZEW BAARDOLIE (MATT)

Zew for Men maakt sowieso top producten en deze nieuwe baardolie op basis van hennepzaad is echt top voor jouw baard en huid. Je hebt keuze uit een baardolie met matte look en ook met baardolie shine look. Een matte look baardolie zien we niet veel, maar er is genoeg vraag naar. Dus bij deze!

Nu bekijken

BARBERISM BAARDOLIE

Captain Fawcett's Barberism beard oil is tot stand gekomen in samenwerking met Sid Sottung (Meesterbarbier uit het Verenigd Koninkrijk). Deze heerlijke baardolie heeft een tijdloze en toch verfrissend elegante geur met toptonen van Lime & Orange, middentonen van Rose & Galbanum samen met de aardse basistonen van Cedarwood, Patchouli & Musk. Wij vinden het een heerlijk klassieke Barbershop geur, perfect als je een avondje uit gaat met je geliefde (baard).

Nu bekijken

BYJOME BAARDOLIE

Byjome Baardolie hebben we vrij recent aan ons assortiment toegevoegd. De kwaliteit van de baardolie, fles met pomp en de verpakking is echt top notch! De Byjome baardolie is beschikbaar in 2 geuren, en beide zijn heerlijk. Klassieke herengeuren die elk baardmannetje zeker zal waarderen.

Nu bekijken

PRORASO WOOD & SPICE

De Proraso baardolie is speciaal voor langere, dikke baarden ontwikkeld om de baard te verzachten en verzorgen. Wij vinden met name de Wood & Spice geweldig. Deze baardolie heeft een heerlijke geur van cederhout en citrus bladeren. Het geurpallet begint met een frisse spicy geur en een lekkere woody geur blijft gedurende de dag hangen.

Nu bekijken

JS SLOANE BEARD OIL

MJ, onze vrouwelijke inpakmachine heeft me gesmeekt om deze baardolie in onze Baardolie top 10 te vermelden. Ze vindt de geur echt heerlijk en om eerlijk te zijn, dat vinden wij mannen ook! Heerlijke, klassieke barbershop geur. De fles bevat 60ml baardolie, dus twee keer zoveel als de meeste andere flessen. Bij twijfel, zit je met de JS Sloane baardolie altijd goed!

Nu bekijken