Verzend informatie

COVID-19 INFORMATIE
Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen is in deze moeilijke omstandigheden belangrijk voor het maatschappelijk verkeer. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven onze postbezorgers op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen. Omdat vele fysieke winkels nu gesloten zijn en omdat mensen meer goederen per post bestellen is het momenteel erg druk voor PostNL en Bpost. Hierdoor kunnen vertragingen ontstaan. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar we gaan er vanuit dat iedereen hier begrip voor heeft.

Verzendinformatie Nederland
Bestel op werkdagen voor 23:00 uur en we zorgen ervoor dat je bestelling deze dag nog de deur uit gaat.
Je krijgt van ons een mailtje zodra we je bestelling hebben ingepakt en verzonden. In dit mailtje staat vermeld wanneer je je pakketje kunt verwachten.

Pakketten worden op maandag tot en met vrijdag verzonden.

Als je in het weekend bestelt voor zondag 16:00 uur, dan wordt je pakketje op maandag afgeleverd.

VERZENDMETHODES
"Bij je thuis bezorgd"; (kosten: €2,99, en is gratis bij bestellingen boven €20)
Het pakket wordt bij je thuis of op je werk afgeleverd door PostNL.

"Pickup point"; (kosten: €2,99, en is gratis bij bestellingen boven €20)
Je kunt je pakketje afhalen bij een PostNL punt bij jou in de buurt dat je zelf hebt uitgekozen.
Let op, neem je ID-bewijs mee, want je moet je identificeren voor het afhalen van het pakket. Je kunt ook het pakketje door iemand anders laten afhalen, mits hij/zij een ID-bewijs mee heeft.

"Same Day Delivery", (kosten: €5,95)
Bestel & betaal op werkdagen voor 11:30 uur en je krijgt dezelfde avond tussen 15:00 en 22:00 je bestelling geleverd door "Red je Pakketje".
LET OP: deze dienst is niet beschikbaar voor de Waddeneilanden.

WAT IS EEN PICKUP POINT?
PostNL biedt de mogelijkheid om pakketten bij een winkel in je buurt af te laten leveren. Indien je voor "Pickup Point" kiest, dien je je order op te halen bij een door jou gekozen Pickup Point. Ze leveren deze dus niet naar je huis- of werkadres.
Als je nog vragen hebt over verzending van pakketten of andere vragen, stuur een email naar [email protected] of bel naar 0251 342 008 tijdens kantooruren.
Met vriendelijke groet,

Team MijnBaard