(6)
€ 21,50
(1)
€ 21,50
(8)
€ 15,95
(4)
€ 14,95
(3)
€ 14,95
Meest
verkocht
(4)
€ 14,95
Meest
verkocht
(3)
€ 17,95
(8)
€ 12,95
(2)
€ 16,95
(1)
€ 16,95
(5)
€ 13,95
(3)
€ 13,95
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,95

Headblade

Headblade is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in scheerproducten voor mannen die hun hoofd kaal scheren. Het merk is in 1999 opgericht door Todd Greene, die zelf kaal begon te worden en merkte dat er geen geschikte scheerproducten waren voor het scheren van zijn hoofd. Met zijn achtergrond in de industrie van consumentenproducten besloot hij om zelf een scheermes te ontwikkelen dat speciaal was ontworpen voor het scheren van het hoofd.

Het resultaat was de Headblade, een uniek scheermes dat lijkt op een kleine racewagen en zo ontworpen is dat het perfect op de contouren van het hoofd past. Het mes heeft een handvat dat je met je duim en twee vingers vasthoudt, zodat je meer controle hebt over de bewegingen van het mes. Dit maakt het scheren van het hoofd veel gemakkelijker en efficiënter dan traditionele scheermessen.

Naast de Headblade scheermessen biedt het merk ook verschillende andere scheerproducten voor het scheren van het hoofd, zoals scheergel, aftershave en andere accessoires. Al deze producten zijn ontworpen om het scheren van het hoofd zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Bij mijnbaard.nl zijn we trots om Headblade producten aan te bieden aan onze klanten. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en unieke scheerproducten die speciaal zijn ontworpen voor mannen die hun hoofd kaal scheren. Headblade biedt een nieuwe manier van scheren die veel gemakkelijker en efficiënter is dan traditionele scheermessen, en dat maakt het merk een populaire keuze onder mannen die hun hoofd kaal scheren.