(2)
€ 32,75
€ 32,75
(1)
€ 32,75
€ 32,75
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 32,75
€ 32,75
€ 32,75
(1)
€ 32,75
€ 32,75
€ 32,75
€ 32,75
€ 32,75
€ 32,75
€ 32,75
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 32,75
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95
(1)
€ 16,95
€ 16,95
(1)
€ 16,95
€ 16,95
€ 16,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95
€ 16,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 16,95

De beste aftershave kiezen

Aftershave gebruik je na het scheren om je huid wat extra zorg te bieden. Dit kan op vele manieren en daarom zijn er ook heel veel soorten aftershave waar je mee aan de slag kunt gaan. Zoveel, dat je waarschijnlijk niet weet waar je moet beginnen als je moet kiezen. Daarom is het belangrijk om te bekijken welke werking jij het meest belangrijk vindt. De volgende zaken spelen in ieder geval een rol.

Hoe verzorg ik mijn huid met aftershave?

Met aftershave kan je je huid op meerdere manieren verzorgen. Een belangrijke manier is die waarbij je uitgaat van de moisturizing kwaliteiten van de lotion. Dit betekent dat je huid lekker soepel gehouden wordt. Wanneer je je net geschoren hebt, dan pak je je huid immers flink aan. Door deze soorten lotions te gebruiken zorg je dan direct dat de huid weer tot rust komt en er fris uit gaat zien.

De toppers in het assortiment

Ook bij MijnBaard kan je een heel groot aanbod aan goede aftershave vinden. Daarom helpen we je graag op weg met een aantal toppers in ons aanbod.
Extro Cosmesi Isola After shave
JS Sloane Moisturizing After shave lotion
Extro Cosmesi Rivoluzione After shave

Extro Comesi Isola After shave

Extro Comesi Isola After Shave brengt een geur met zich mee die het best omschreven kan worden als een ix van grapefruit, watermeloen en laurier. Zo kan je op een goede manier zorgen dat je scheerbeurt helemaal wordt afgerond. Let wel op dat je de fles goed schudt.

JS Sloane Moisturizing Aftershave Lotion

Ook de JS Sloane aftershave doet het goed onder de gentlemen. Juist ook omdat deze geur echt geweldig is en een van onze persoonlijke favorieten. De kwaliteit van de aftershave balsem is ook super. Heerlijk zacht voor je huid.

Extra Comesi Rivolutione After shave

Extra Comesi Rviolutione After Shave is één van de meer specifieke geuren van deze fabrikant. Dat neemt echter niet weg dat deze niet veel liefhebbers kent. Het past bovendien goed in combinatie met veel andere producten van andere fabrikanten door de houtachtige geur.

Is elke aftershave tegenwoordig natuurlijk?

De meeste soorten aftershave worden tegenwoordig inderdaad opgebouwd uit natuurlijk ingrediënten. Dit is ook de reden waarom de flesjes tegenwoordig weliswaar transparant, maar wel troebel zijn. Dit komt doordat alleen met ingrediënten wordt gewerkt die rechtstreeks uit de natuur komen. Het is wel altijd goed om dit even na te kijken. De producten van Extro Comesi zijn in ieder geval natuurlijk.

Op welk moment gebruik je het?

Wat is nu het juiste moment om aftershave te gebruiken? Natuurlijk is het ideaal om te gebruiken na een scheerbeurt. Voor sommige soorten aftershave geldt dan dat ze vooral goed tot hun recht komen na een scheerbeurt in de ochtenduren. Andere soorten werken beter als Eau de Cologne in de avonduren. Dan zijn er ook nog soorten die zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken zijn.

Hoe moet een aftershave aanvoelen?

Heb je een goede keuze gemaakt als het om een aftershave gaat, dan voel je er eigenlijk helemaal niets van. Na het aanbrengen trekt het in je huid. Dit doet het volledig. Het is dus niet de bedoeling dat er een laagje dat mogelijk een beetje plakkerig is achterblijft op je huid. Is dit wel het geval? Dan zul je een andere soort moeten kiezen. Bij MijnBaard vind je geen aftershave die een laagje achterlaat.