2 Op voorraad
€ 32,75

Wellicht ook interessant

5
€ 35,95
5
€ 7,95

Omschrijving van High Jump Aftershave Cologne 100ml- Phoenix Artisan Accoutrements

Deze Phoenix Artisan Accoutrements High Jump After Shave Cologne brengt je scheerervaring naar een hoger niveau. Een uniek product dat de twee essentiële aftershaveproducten combineert. Gepresenteerd in een mooie glazen fles. De High Jump After Shave Cologne is de perfecte finishing touch voor de dagelijkse scheerbeurt.

Geurprofiel: Breu Branco, Amber, Bitter Orange & Bergamot, Animalic Musk

"Breu-Branco" of witte Breu, is een hars (of sap) van een Amazone-boom, in de VS is het vrijwel onbekend maar in Brazilië wordt het gebruikt door parfumbedrijven en als essentiële olie. De hars zelf wordt al eeuwenlang door de bosbevolking gebruikt vanwege de vele heilzame eigenschappen. Kerken en stammen gebruiken het om het te verbranden vanwege de aromatische geur met kalmerende en concentrerende eigenschappen.
Er is een topnoot van amber om de al natuurlijk voorkomende talkachtige geur te versterken en een vleugje bittere sinaasappel en bergamot voor kleur toegevoegd. Als laatste is de blend behandeld met een vingerhoed vol dierlijke musk om de oorspronkelijke, natuurlijke musk die al in de hars aanwezig is te versterken, vorm te geven en te verankeren.

Hoe exotisch het ook klinkt, je zal de geur heel mannelijk vinden!


Ingrediënten: Alcohol, Rose Water, Essential & Fragrance Oil, Glycerin, Hedione, Seaweed Extract, Aloe Vera, Menthol

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


5
€ 35,95
5
€ 7,95