€ 25,00
€ 28,95
€ 33,95
SALE!
€ 22,95
€ 19,95
€ 23,95
€ 34,95
€ 15,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 27,95

Oogverzorging


Bij Mijnbaard.nl weten we dat het behoud van een jong en stralend uiterlijk begint bij de ogen. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil er vermoeid en uitgeput uitzien - ook niet als je een baard hebt!

Daarom hebben we een assortiment aan huidverzorgingsproducten speciaal ontworpen voor de gevoelige huid rond de ogen. Van oogcrèmes tot oogmaskers en serums, onze producten zijn ontworpen om de tekenen van vermoeidheid, donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen en je ogen te laten stralen.

Maar we willen niet dat je er alleen jonger uitziet, we willen ook dat je je goed voelt terwijl je onze producten gebruikt. Daarom hebben we onze huidverzorgingsproducten ontworpen met een mannelijke twist. Stoere verpakkingen en mannelijke geuren maken onze producten niet alleen effectief, maar ook leuk in gebruik.

Onze huidverzorgingsproducten rond de ogen zijn niet alleen effectief en stoer, maar ook betaalbaar en van hoge kwaliteit. Bij Mijnbaard vinden we dat elke man het recht heeft om er jong en fris uit te zien.

Dus, als je op zoek bent naar huidverzorgingsproducten speciaal ontworpen voor de gevoelige huid rond de ogen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel vandaag nog en laat je ogen stralen als nooit tevoren!