€ 14,95
€ 14,95
€ 4,95
€ 24,95
€ 19,95
€ 21,95
€ 14,50
€ 19,50
€ 15,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 11,95
€ 8,95
€ 18,95
€ 11,95
€ 17,95
€ 18,00
€ 14,95
€ 17,95
€ 21,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,50

Beter scheerresultaat met een scheergel

Er zijn vele producten te gebruiken om je te scheren. Toch heeft de scheergel vaak een voordeel te bieden dat de andere middelen niet kunnen bieden. Zo zijn er veel varianten die lekker transparant zijn. Daardoor kan je een veel beter resultaat bereiken wanneer je scherpe lijnen en mooie modellen wenst te scheren. Er is echter nog veel meer wat de gel aantrekkelijk in gebruik maakt.

Waarom kies je voor scheergel?

Een belangrijke reden om voor scheergel te kiezen is dat je daarmee heel gemakkelijk glad kunt scheren. Het is gemakkelijk op de baard aan te brengen en zal direct werking hebben. Wanneer je kiest voor een variant die goed schuimt, dan zal dit al direct merkbaar zijn wanneer je het nog maar net op je baard hebt aangebracht. De variant die je bij MijnBaard vindt, zijn vaak van deze soort.

Welke scheergel kies je?

Vind je het lastig om een goede scheergel te kiezen? Dan willen we je daar graag wat advies bij geven. Dit zijn de toppers die wij in ons assortiment te bieden hebben.
Bath House Scheergel Spanish Fig & Nutmeg
Pacinos Shave Gel

Bath House Scheergel Spanish Fig & Nutmeg

Een goede mate van schuim helpt je om op een comfortabele manier te scheren. Dat is dan ook wat Bath House Scheergel Spanish Fig & Nutmeg te bieden heeft. Bovendien wordt je huid direct op een goede manier gehydrateerd en geparfumeerd.

Pacinos Shave Gel

De Pacinos Shave Gel is veel meer dan een scheergel. Er zit namelijk ook scheerolie en aftershave balsem in. Zo kan je dus niet alleen glad scheren, ook wordt je huid ermee verzorgd. Ook is het de manier waarop je gemakkelijker met een scheermes glad scheert.

Is het goed voor je huid?

Is het gebruik van scheergel ook goed aan te raden vanwege het effect op je huid? Dat is voor de meeste varianten zeker zo te stellen. Het is bijvoorbeeld zo dat het een manier is om te zorgen dat je geen last hebt van irritaties achteraf. Ook is het zo dat je de kans op snijden tijdens het scheren er een stuk kleiner mee maakt. De ingrediënten die in de moderne gel zitten, zorgen ervoor dat je je alleen maar nog beter en frisser gaat voelen.

Kan ik er scherp mee scheren?

Het gebruik va scheergel wordt vaak ook aangeraden wanneer je met een Shavette aan de slag gaat om scherpe lijnen te scheren en model in je baard en bakkebaarden gaat aanbrengen. Dan is het wel zo fijn wanneer je daar een goede blik op hebt. Een reeks van de scheergels is doorzichtig. Die kan je dan dus het best gebruiken om er heel scherp mee te scheren. Gebruik je een Shavette, dan raden wij de Etch Shave Gel aan.

Hoe kan ik de scheergel gebruiken?

Het gebruik van scheergel gebeurt over het algemeen met de vingertoppen. Daarmee is het gemakkelijk aan te brengen. Je wrijft het product dan even stevig in, om je er vervolgens mee te scheren. Het is vervolgens zaak om alles even goed af te spoelen. De moderne gels die je in het assortiment van MijnBaard vindt, zijn gemakkelijk met water af te spoelen zodat er geen residu achter hoeft te blijven.