Retourbeleid

ANNULEREN
Bestellingen die nog niet zijn betaald, hoef je niet te annuleren. Heb je een bestelling geplaatst en betaald en wil je deze annuleren dan moet je direct met onze helpdesk bellen: 0251342008, en hopelijk kunnen we je order nog annuleren. Wij werken met een fulfillment center samen die onze orders inpakt en verwerkt. Zodra je betaald hebt, zetten wij je bestelling door naar hun en zij gaan deze zsm verwerken. Het kan dus zijn dat zij na 5 minuten al je bestelling gaan verwerken. Dan kan je bestelling niet meer geannuleerd worden.

Als je je bestelling retour wilt sturen, zullen we het volledige aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, volledig terugstorten. Je kunt dit bedrag uiteraard ook voor een nieuwe order gebruiken. Onze Customer Service kan in dat geval een creditfactuur voor je aanmaken. De gemaakte verzendkosten krijg je eveneens van ons terug (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend weer laat meenemen door de bezorger).

KAPOT
We doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en deze goed te verpakken en op te sturen. Mocht je desondanks gebroken of beschadigde producten hebben ontvangen, dan hanteren wij een "niet goed, geld terug" garantie. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Neem hiervoor direct contact op met onze klantenservice.

AFKOELPERIODE
Indien je niet tevreden bent met een of meerdere van onze producten dan kun je deze zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Dat kan tot en met 60 dagen na ontvangst van je bestelling.

LET OP: neem altijd eerst contact op met onze Customer Service als je iets retour wilt sturen!

VOORWAARDEN RETOURZENDING
- Alle producten dienen ongebruikt, compleet, schoon en onbeschadigd te zijn om in aanmerking te komen voor een retourzending
- Het liefst ontvangen wij het product dat je terug wilt sturen zoveel mogelijk retour in de originele, onbeschadigde verpakking
- Zorg ervoor dat je breekbare producten goed inpakt: wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de retourzending en de staat waarin wij de producten ontvangen
- Frankeer je retourzending voldoende. Ongefrankeerde stukken kunnen wij helaas niet aannemen

KOSTEN RETOURZENDING
Maak je gebruik van de afkoelperiode dan betaal je zelf de kosten die je hebt gemaakt om het pakje naar ons terug te sturen. Bij een retourzending van kapotte of beschadigde producten betaalt mijnbaard.nl deze kosten.