Baardverzorging

Bij MijnBaard kun je alles op het gebied van baardverzorging kopen. We hebben de lekkerste baardolie, baardbalsem, baardwax en baardzepen uitgekozen zodat jij je baard goed de aandacht geeft die hij verdient. Ons advies luidt: Was niet vaker dan 2 a 3 keer per week je baard met een goede (natuurlijke) Beard Wash (baardshampoo), gebruik hierna een lekkere baardolie om je baard en huid te voorzien van voedende oliën en dan kun je nog een baardbalsem of baardwax gebruiken om je baard te stylen naar wens.

Baardolie
Baardolie verzorgt, voedt en voorziet je baard van een mooie glans en heerlijke geur. Tevens is de baardolie ook goed voor de onderliggende huid. Je zult verstelt staan van het resultaat als je een week baardolie hebt gebruikt.
Wij testen alle producten en dus ook de baardolie , voordat we deze online zetten

.. LEES MEER

Baardwax
Tem je machtige baard met baardwax. Een baardwax geeft net even meer "hold" dan een baardbalsem. Baardwax is perfect om je baard te stylen en tevens te voorzien van een voedende laag en een heerlijke geur.
Wrijf de baardwax daarna tussen je vingers of handpalmen tot deze vloeibaar is en dan verwerk je de baardwax in je baard

.. LEES MEER

Baardolie
Baardbalsem verzorgt je baard en brengt deze in vorm. Voor iedere baard is er de perfecte baardbalsem. Balsem houdt de baardharen in lijn en geeft ze wat ze verdienen, een heerlijke geur en mooie glans.
Een goede baardbalsem haalt de natuurlijke kleur van het haar naar voren

.. LEES MEER

Baardolie
Baardharen drogen sneller uit dan je hoofdharen, was je baard daarom als het even kan alleen met puur natuurlijke producten en was je baard niet vaker dan 2 a 3 keer per week.
Een goede baardzeep maakt het haar en de huid daaronder goed schoon zonder deze uit te drogen

.. LEES MEER

Baard Shampoo
Die heerlijke baardwax en baardolie zijn fantastisch voor je baard maar je baardharen moeten wel regelmatig uitgewassen worden. Baardharen zijn gevoelig voor uitdroging, en willen ook graag lekker ruiken:) Gebruik daarom een goede baardshampoo (beard wash).. LEES MEER
Beard Sets
We hebben de mooiste baardsets en kadosets voor je uitgezocht en samengesteld. Of het nu voor jezelf is of voor iemand anders, deze baardverzorging producten zijn voor iedere baarddrager geweldig. Kortingen op deze sets lopen op tot 33%!.. LEES MEER

Waarmee moet je beginnen als je een baard hebt vraag je je wellicht af. Het dagelijks verzorgen van je baard zal ervoor zorgen dat je baard er beter uit ziet en jij je daardoor gewoon beter voelt. Regelmatig gebruik van baardolie of baardbalsem zal je baard alleen maar goed doen. Heb je een woeste baard die getemd moet worden, kies dan een potje baardwax die je aanspreekt en ga er mee aan de slag.

We krijgen geweldige feedback van baardmannen die al 30 jaar een baard dragen en voor het eerst een baardverzorging product gebruiken en daarna nooit meer anders willen.

Je zult zelf ook merken dat elk afzonder baardverzorging product meehelpt aan een gezondere en mooiere baard. De basis is een goede baardolie en een baardkam/ en of -borstel. Was je baard met een baardzeep of -shampoo en gebruik indien nodig een baardwax om uitspringende haartjes in toom te houden.

Je raakt eraan verslaafd: de heerlijke geuren, een slick uitziende baard en veel vrouwelijk aandacht. Wat wil een man nog meer?

Een baardverzorging product is ook een perfect kado voor een baardman. Een flesje olie, een baardkam of een geweldig baardverzorgingpakket, je kunt een baardman niet blijer maken.

Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer, geen probleem, mail of bel met ons en wij helpen je graag verder met advies en tips.