SALE!

Damn Good Set The Woods - Damn Good Soap

Een Damn Good complete baard set met de geweldige The Woods geur!

Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 64,95
€ 49,95

Wellicht ook interessant

5
€ 19,95
5
€ 16,95
0
€ 14,95

Omschrijving van Damn Good Set The Woods - Damn Good Soap

Damn Good Set The Woods is de complete en perfecte baard set van Damn Good Soap. Perfect voor iedereen! Of je nu net je baard laat groeien, je zelf eens lekker wilt verwennen of wellicht een baardvriend een mooi kado wilt geven. Met deze set zit je altijd goed.

Geur: The Woods heeft een geweldige geur van hout en het is alsof je een bos in je baard masseert.

Baardolie The Woods 25 ml
Handgemaakt, natuurlijk en cool. De baardolie van Damn Good Soap Company was al een geweldig product, maar soms wil je gewoon wat te kiezen hebben. Na lang onderzoek en nog meer testen is het ze gelukt een olie te ontwikkelen die net zo krachtig is als hun originele baardolie. Maar nu met een geweldige houtgeur, Het is net alsof je een bos in je baard masseert, zo goed is ie.

Baardbalsem The Woods 50 ml
Met baardbalsem The Woods van Damn Good Soap verzorg je niet alleen je baard, je brengt hem nog in topvorm ook. En wees eerlijk, dat is wel eens nodig, zeker met wat onstuimige baardharen.

Baardzeep 100gr
Houd je baard zacht, gezond en vooral schoon met deze speciale baardzeep van Damn Good Soap Company. De baardzeep maakt niet alleen schoon, maar verzorgt je huid en (baard)haar en ruikt daarbij zoals zeep voor mannen hoort te ruiken, gewoon lekker. De baardzeep is dus prima geschikt voor dagelijks gebruik en omdat het zo’n lekker groot stuk zeep is, kun je dat wel een tijdje volhouden.

Houten Kam 11cm
Handgemaakt van neemhout wat bekend staat om zijn goede eigenschappen voor haar. Tegen roos, haaruitval en voortijdig grijs worden, wat will je nog meer. En niet statisch natuurlijk zoals die plastic kammen. Met zijn 11 centimeter past hij precies in je zak voor een echte On-The-Go experience.


3 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


5
€ 19,95
5
€ 16,95
0
€ 14,95