Baardzeep van Damn Good Soap Company

Baardzeep Damn Good Soap

Houd je baard zacht, gezond en vooral schoon met deze speciale baardzeep van Damn Good Soap Company. De baardzeep maakt niet alleen schoon, maar verzorgt je huid en (baard)haar en ruikt daarbij zoals zeep voor mannen hoort te ruiken, gewoon lekker. De baardzeep is dus prima geschikt voor dagelijks gebruik en omdat het zo’n lekker groot stuk zeep is, kun je dat wel een tijdje volhouden.

Deze baardzeep kun je perfect te combineren met een baardolie en/of baardbalsem van Damn Good Soap of een ander merk. Probeer verschillende baardverzorgingsproducten zodat je weet wat voor jou het beste werkt.

Wil je een mooi bijpassend houten zeepbakje kopen? Hier kun je een Beukenhouten zeepbakje kopen.

Ingrediënten van de baardzeep:
Sodium Palmate, Sodium Olivate, Socium Cocoate, Sodium Almondate, Sodium Castorate, Aqua, Kaolin, Pumice, Activated Charcoal, Santalum Album (sandalwood) olie en Citrus Aurantium Bergamia (bergamot) Fruit olie.

Andere producten in deze categorie

Reviews over Baardzeep Damn Good Soap

- Van matig naar fantastisch.

5 5

Tijdens het wassen van de baard voelt de baard heel erg stug en droog. Niet zo'n prettig gevoel als je verwacht dat je na het wassen een super baardje hebt.
Na het wassen en het drogen voelt de baard alsof je net bij de barbershop bent geweest.
Ik heb nu: Zeus, Percy Nobleman, Dr. K en Dutchman geprobeerd en deze staat toch met kop en schouders bovenaan mijn lijst. Zelfs na het drogen direct naar mijn vrouw toegelopen om te laten voelen hoe zacht mijn baard is. Echt een top product.

- Damn Good Soap Company Baardzeep

5 5

Allereerst wederom bedankt aan Mijnbaard, voor de supersnelle levering van mijn bestelling!
's Avonds besteld en 's middags al geleverd om 11.00 uur, ongelooflijk! Hoe doen ze het toch maar?
Nu de baardzeep: dit is een verdomd goede blok zeep. Hij schuimt heel goed en ruikt heel lekker fris en maakt de baard zacht en goed doorkambaar.
Je hoeft niet veel zeep te gebruiken om veel schuim te verkrijgen, baard nat maken en een beetje met de blok zeep inwrijven en hij schuimt heel hard.
Ik heb me de Woody Baardolie erbij besteld en ik persoonlijk vind dat de geuren wat van elkaar weghebben en heel goed samengaan.

- Geweldige baardzeep

5 5

Reeds mijn tweede blok van deze zeep en eerlijk: geweldig product. Schuimt vlotjes, weinig voor nodig dus de zeep gaat lang mee, zeer fris en nadien een zeer zachte baard. Naar mijn bescheiden, persoonlijke mening: een aanrader.

- Damn Good Soap

4 5

Goede zeep, schuimt goed en boven alles is ie lekker groot! Het haar word er eerst een beetje stug van, maar als het opgedroogd is word het lekker zacht.

- Verdomd goed zeepje

4 5

Als een klein kind met kriebels in de buik naar het Kiala-punt om mijn bestelde pakketje af te halen... Zalig!
Het eten mag koud worden vandaag, we hebben eerst iets open te maken.
Zoals beloofd, met liefde verpakt. Dat voel je :-)
Voor mijn eerste bestelling had ik gekozen voor de GBS bay rum en cigar blend, de DGSC baardzeep en de gratis baardkam. HEERLIJK.

DGSC baardzeep:
Mijn eerste indruk is zeker positief over dit stukje zeep. Ruikt lekker fris, schuimt goed en is lekker groot. Hoe lang we er mee verder kunnen is natuurlijk nog af te wachten.
De baardzeep heeft wel een andere werking dan de shampoo die ik gewoon ben. Als je met de vingers door de nog natte baard gaat voelt dit iets stroever en minder glad aan. Eens de baard terug droog is, is hij wel lekker zacht. Hoe de baard ruikt na het wassen is voor mij niet van belang aangezien er nadien toch altijd een lekkere olie ingaat... (GBS cigar blent is een toppertje.)

Wat ik wel vaststelde is het ontbreken van een geschikte plaats om het stukje zeep weg te leggen.
Daarom zou het wel mooi zijn om bij de >€40 kadootjes een houten zeepbakje toe te voegen... ;-)

Of ik deze nogmaals zal bestellen?
Mogelijk wel, maar uit nieuwsgierigheid zal ik zeker eerst enkele andere merken proberen om te kunnen vergelijken.

Groetjes uit België

Stefan

- Damn Good Soap Company Baardzeep

5 5

Kort en duidelijk.
Heerlijke geur, schuimt lekker, top product!

- Damn Good Soap

5 5

Top baardzeep, schuimt goed en ruikt lekker.
Mooi en snelle levering van Mijnbaard.nl

- Goeie zeep ,lekkere geur

5 5

Goeie zeep ,lekkere geur

- Damn Good Soap baardzeep

4 5

Goed stuk zeep , werkt echt perfect en je doet er heel lang mee, ruikt heel lekker , schuimt goed, je hebt erna wel een conditioner nodig is mijn mening maar dat doe ik toch al standaard, kokosconditioner ook voor de geur !

Schrijf een review