SALE!

Fantastic 4 - Mijn Baard

- Mijn Baard The Dandy baardolie
- Dutchbeards Satan's Bluff baardolie
- Damn Good Soap The Woods baardolie
- Proraso Wood & Spice baardolie

Quantity discount
5 Op voorraad
€ 70,29
€ 54,95

Wellicht ook interessant

5
€ 11,95
5
€ 13,95

Omschrijving van Fantastic 4 - Mijn Baard

De Fantastic 4 is een selectie van vier overheerlijke (misschien wel de lekkerste) geuren baardolie. Vier verschillende merken verpakt in een mooi doosje van Mijn Baard. Ideaal dus om kado te geven, maar natuurlijk ook voor iedereen die geen keuze kan maken uit ons enorme aanbod baardolie. En dan koop je dit 4-pack ook nog eens met een hele dikke korting van ruim 20%! Dat is toch FANTASTIC!

Mijn Baard The Dandy (30ml)
The Dandy is een charmante geur die begint met een frisse start en langzaam overgaat in een meer kruidige warme geur. We love it!

Dutchbeards Satan's Bluff (30ml)
Engelen en demonen, zacht en toch pittig. Een geur van tegenstrijdigheden. Het zachte, romige van Kokos (PO) in combinatie met het pittige en kruidige van Peper (EO) geven deze olie een heerlijke geur die lang blijft hangen. Om Satan’s Bluff zijn eigen karakter te geven heeft Dutchbeards deze tegenstrijdigheden nog verder doorgevoerd door het gebruik van de mannelijke geur van Leer (PO), zoet met dierlijke en specerij aspecten. De tegenhanger die ze hiervoor hebben gevonden zal je verbazen. De lichte en frisse geur van Komkommer (PO). Deze geur wordt tegenwoordig genoemd als een geur die veel vrouwen als erotisch ervaren. Een niet al te opdringerige geur.

Damn Good Soap The Woods (25ml)
Handgemaakt, natuurlijk en cool. De baardolie van Damn Good Soap Company was al een geweldig product, maar soms wil je gewoon wat te kiezen hebben. Na lang onderzoek en nog meer testen is het ze gelukt een olie te ontwikkelen die net zo krachtig is als hun originele baardolie. Maar nu met een geweldige houtgeur, Het is net alsof je een bos in je baard masseert, zo goed is ie. Wil je een heerlijk ruikende baardolie kopen, dan is de baardolie van Damn Good Soap een goede optie. Begin je dag in de buitenlucht, waar je jezelf ook bevindt. De mannen van Damn Good Soap noemen hem The Woods.

Proraso Wood & Spice (30ml)
De Proraso baardolie is geschikt voor alle baarden en ontwikkeld om je baard te verzachten en verzorgen. De Wood & Spice is een heerlijke geur van cederhout en citrus bladeren. Met de nieuwe baardolie van Proraso uit Italië verzorg, conditioneer en bescherm je de baard. Je baard blijft mooi en makkelijk controleerbaar.


2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


Damn Good Soap Company Baardzeep - DGS
5
Average: 4.5 (109 votes)
€ 12,50
Mijn Baard Woody / Citrus set
5
Average: 4.5 (109 votes)
€ 49,95
Azbane Cedarwood & Nutmeg (15 ml)
5
Average: 4.5 (109 votes)
€ 7,95

Vaak samen gekocht met


5
€ 11,95
5
€ 13,95