SALE!
Meest
verkocht

Mijn Baard Beard Styler - Mijn Baard

De Beard Styler, oftewel Baard Styler is dé stijlborstel om je woeste baardharen in model te krijgen!

Even laten opwarmen en dan je wilde struik in model kammen.

Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 24,95
€ 19,95

Wellicht ook interessant

5
€ 11,90
5
€ 11,95
5
€ 12,50

Omschrijving van Mijn Baard Beard Styler - Mijn Baard

Vaak krijgen wij vragen van wanhopige baardmannen die "het" product zoeken om hun wilde baardharen in de gewenste vorm te stylen. Deze Beard Styler van Mijn Baard is de oplossing. Het is een mooie compacte stijlborstel waarmee jij je baard gemakkelijk in het gewenste model krijgt. De Beard Styler is geschikt als baardkam voor baarden vanaf een centimeter of 5. Laat de Baardstyler een half minuutje opwarmen en daarna rustig door je baard kammen. Je zult zien dat de wilde fly-away haren nu wel recht naar beneden vallen.

In tegenstelling tot andere stijltangen en baardstylers, is onze Beard Styler gemaakt van de beste materialen en het ontwerp is zo gemaakt, dat je de kam goed door je baard kunt halen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je huid brand. De Beard Styler is voorzien van antistatische keramische tanden die soepel door je baard glijdt en fungeert als een warmtebarrière.

Gebruik: Zorg dat je baardhaar goed droog is, voordat je de Beard Styler gebruikt. Je haalt het maximale resultaat uit de Beard Styler als je deze door een droge baard haalt. Je moet dus ook niet eerst baardolie of balsem in je baard doen, want dat verbrand dan bij gebruik van de Beard Styler.
Met deze Beard Styler breng je eerst je baard in model. Hierna breng je jouw favoriete balsem, wax of baardolie aan om er ook voor te zorgen dat je baard in model blijft zitten.

Om je baardhaar te beschermen tegen de hitte kun je dit voorbehandelen met Thermal Image Styling Spray 150ml - Wella of de Thermal Protector 300ml - Indola

- 180 °C (°) voor de stugge en golvende baardharen
- 200 °C (°°) voor de dikke en krullende baardharen

Lengte Beard Styler: 21 cm
Lengte snoer, inclusief stekker: 190 cm

Mijn Baard - eigen merk
Alle producten van Mijn Baard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van Mijn Baard en het Mijn Baard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van Mijn Baard.


20 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wellicht ook interessant


Damn Good Soap Company Baardzeep - DGS
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 12,50
Mijn Baard Woody / Citrus set
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 49,95
Azbane Cedarwood & Nutmeg (15 ml)
5
Average: 4.1 (15 votes)
€ 7,95

Vaak samen gekocht met


5
€ 11,90
5
€ 11,95
5
€ 12,50