High Jump CK6 Scheerzeep 140 gram - Phoenix Artisan Accoutrements

Ambachtelijke scheerzeep, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een unieke scheerervaring.

Inhoud (Gr.)
140
Quantity discount
5 Op voorraad
€ 31,95

Wellicht ook interessant

Scheermonnik Fibre Scheerkwast
Scheermonnik Scheerkwast
29.00 EUR
MijnBaard Safety Razor metal
Mijn Baard Double Edge Safety Razor
19.95 EUR

Omschrijving van High Jump CK6 Scheerzeep 140 gram - Phoenix Artisan Accoutrements

Deze fantastische Phoenix Artisan Accoutrements High Jump CK6 Shaving Soap bevat de Ultra Premium CK-6-formule. Deze scheerzeep is veganistisch maar bestaat ook uit een aantal zeer exotische boters, oliën en wassen van over de hele wereld: Kokum Butter, Cocoa Butter, Shea Butter, Jojoba Wax, Bacuri Boter, Cupuacu Boter en Murumuru Boter.

Geurprofiel: Breu Branco, Amber, Bitter Orange & Bergamot, Animalic Musk.

"Breu-Branco" of witte Breu, is een hars (of sap) van een Amazone-boom, in de VS is het vrijwel onbekend maar in Brazilië wordt het gebruikt door parfumbedrijven en als essentiële olie. De hars zelf wordt al eeuwenlang door de bosbevolking gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Vroeger verbrandden kerken en stammen het vanwege de aromatische geur met kalmerende en concentrerende eigenschappen.

Er is een topnoot van amber om de al natuurlijk voorkomende talkachtige geur te versterken en een vleugje bittere sinaasappel en bergamot voor kleur. Ten slotte is de blend behandeld met een vingerhoed vol dierlijke musk om de oorspronkelijke, natuurlijke musk die al in de hars aanwezig is te versterken, vorm te geven en te verankeren.

Hoe exotisch het ook klinkt, je zult het heel vertrouwd en mannelijk vinden.


Ingrediënten: Kaliumstearaat, Glycerine, Kaliumcocoaat, Aqua, Kalium Kokumaat, Natriumlactaat, Kalium Shea Butteraat, Kalium Castoraat, Natriumstearaat, Kalium Cacao Butteraat, Kalium Avocadoaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Butterum (Capobroma Grandcui) Astrocaryum (Murumuru) Zaadboter, Platonia Insignis (Bacuri) Zaadboter, Parfum [Geur]

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.