€ 31,95
€ 29,95
(2)
€ 19,95
(3)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,95
(3)
€ 19,95
(2)
€ 19,95
(5)
€ 19,95
Onze
Favorieten
(5)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,95
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 31,95
(1)
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
€ 31,95
(1)
€ 29,95
(1)
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95
€ 29,95

Welke scheerzeep van Phoenix Accoutrements past bij jou?

De ene scheerzeep is de andere niet. Daarom proberen we ze gewoon allemaal te maken, is de gedachte bij Phoenix Accoutrements. Daarom vind je ook de nodige soorten in het aanbod van MijnBaard. Zo kan elk type scheermeneer zich optimaal scheren en ook nog eens lekker ruiken als kers op de taart. De juiste scheerzeep van deze fabrikant uitzoeken doe je op basis van verschillende kenmerken.

Wat maakt Phoenix Accoutrements uniek?

De scheerzepen van Phoenix Accoutrements worden niet zomaar op de markt gebracht. Daar gaat een lang proces aan vooraf. Ze worden dan ook op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Voor het zover is, wordt echter eerst gezocht naar de ideale ingrediënten om een bepaalde geur te kunnen verspreiden. Waarbij elke nieuwe geur weer een aanvulling is op het complete assortiment.

Wat zijn de beste zepen?

Ben je op zoek naar de beste zepen van Phoenix Accountrements? Dan willen we je daar graag bij helpen. Kijk eens naar deze toppers.
Phoenix Accoutrements Harvest Moon Scheerzeep
Phoenix Accoutrements Gondelier Scheerzeep

Phoenix Accoutrements Harvest Moon Scheerzeep

Veganistische zeep die rijkelijk schuimt. Dat is hoe je Phoenix Accoutrements Harvest Moon scheerzeep het best kan omschrijven. De geur doet je denken aan warme oorden op plekken die ver van huis liggen. Zo scheer je jezelf naar een vakantiegevoel.

Phoenix Accoutrements Gondelier Scheerzeep

Ben je benieuwd hoe een klassieke scheerzeep voelt en ruikt? Dan kies je voor Phoenix Accoutrements Gondelier scheerzeep. De gondelier doet je natuurlijk denken aan plekken als Venetië. Dat is dan ook precies wat de fabrikant met deze scheerzeep wil bereiken.

Hoe voelt de scheerzeep aan?

De mannen die Phoenix Accoutrements Scheerzepen al gebruiken, zullen je stuk voor stuk hetzelfde vertellen. Het grote voordeel van het gebruik van deze producten is dat je er geen hinder van ondervindt na het scheren. De huid voelt lekker zacht en soepel aan en je zal geen last hebben van irritaties of andere problemen wanneer je deze zeep gebruikt en de geuren zijn allen uniek en waanzinnig lekker.

Welk Phoenix Accoutrements Scheerzeep is voor mij?

De juiste scheerzeep vinden is een delicaat proces. Je bent bij Phoenix Accoutrements uitgekomen omdat deze zo goed voor de huid is. Dat komt mede ook omdat de zepen volledig veganistisch zijn. Dan is het nog wel zaak om de juiste geur te vinden. Elke geur die deze fabrikant op de markt brengt, moet je naar specifiek plekken brengen in gedachten. Zoals de Gondelier je naar Venetië brengt, zo staat Cavendish voor een rokerige ruimte met de geur van pijptabak. Daaruit zoek jij jouw favoriet.

Wanneer gebruik je de scheerzeep?

De Phoenix Accoutrements Scheerzepen zijn eigenlijk altijd te gebruiken. Toch raden we je bij MijnBaard aan om ze vooral te gebruiken wanneer je eens echt aandacht aan jezelf wilt besteden. Het scheren doe je rustig en met beleid. Je geniet van het volle schuim dat voortkomt uit de zeep en neemt de tijd voor een gladde scheerbeurt. Geniet al tijdens het scheren ook van de heerlijke geuren die de zepen voortbrengen.

Hoe zit het met de veganistische ingrediënten?

Natuurlijke ingrediënten zijn natuurlijk tegenwoordig de norm als het om verzorgingsproducten voor mannen gaat. Deze fabrikant gaat echter nog een stap verder. Wanneer je deze zepen gebruikt, dan zijn de producten niet alleen natuurlijk, ze zijn ook nog eens allemaal plantaardig. De ingrediënten zijn namelijk volledig veganistisch. Dit geldt vooral ook voor de verschillende oliën die erin zijn verwerkt.

Hoeveel soorten scheerzeep biedt Phoenix Accoutrements?

Het aanbod aan zepen van deze fabrikant is aan de andere kant van de oceaan zeer groot. In de Europese Unie wordt het langzaam maar zeker uitgebreid. Je kunt nu al de nodige geuren bij MijnBaard vinden en dit aanbod dijt langzaam uit.

Zijn er nog meer producten?

Naast de scheerzepen van Phoenix Accoutrements vind je ook verschillende soorten Eau de Cologne in het assortiment. Die kan je dan mooi laten passen bij het soort scheerzeep waar jij voor gekozen hebt.

Hoe lang doe ik met de scheerzeep?

Het grote voordeel van de scheerzepen van Phoenix Accoutrements is dat je er niet veel van nodig hebt om rijkelijk schuim te realiseren. Daardoor kan je er dus ook heel veel scheerbeurten mee doen.

Voedt de scheerzeep de huid ook?

Jazeker, ook daar kan je voor zorgen. Afhankelijk van het soort scheerzeep dat je kiest kan je ook nog eens op verschillende werkingen rekenen.