Onze
Favorieten
(1)
€ 17,00
(2)
€ 17,00
€ 17,00
€ 17,00
€ 14,00
€ 12,00
€ 17,00
€ 16,00
€ 40,00
(1)
€ 29,95
€ 19,95
Onze
Favorieten
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,00
(3)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,00
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,00
(1)
€ 14,00
Onze
Favorieten
€ 17,00
(1)
€ 17,00
€ 14,00
€ 14,00
(2)
€ 14,00
€ 14,00
(1)
€ 17,00

Waarom ruiken de Pappas baardproducten zo lekker?

Pappas is een Nederlands merk baardverzorgingsproducten. Meer nog dan het feit dat het van eigen bodem komt, worden ze geroemd om de lekkere geur. Hoe kan het toch zo zijn dat deze zepen en middelen zo geurig zijn? Voor elke baardman kan dit weleens precies zijn wat je altijd al zocht. Zeker ook omdat de man achter de producten precies weet waar hij het over heeft.

Hoe kies je een Pappas baardverzorgingsproduct?

De Pappas baardverzorgingsproducten zijn stuk voor stuk van optimale kwaliteit. Als dat het uitgangspunt is, dan hoef je dus eigenlijk niet te kiezen. Toch is er wel een belangrijk kenmerk waar je je op kunt richten. De producten zijn er namelijk in verschillende lijnen die elk hun eigen heerlijke geur hebben. Wanneer je er één gebruikt hebt wil je ze allemaal. Zo zal je dan uiteindelijk jouw favoriete geur ontdekken.

Wat zijn de beste items?

Wanneer je op zoek bent naar goede producten van Pappas, dan willen wij je daar graag bij van dienst zijn. Dit zijn onze favorieten.
Pappas Solid Cologne Heerengheur Mahony
Pappas Baardsmaer Mahony Baardolie
Pappas Heerenzeep all-in-one Mahony

Pappas Solid Cologne Heerengheur Mahony

Om goed voor de dag te komen heb je natuurlijk een heerlijke mannengeur nodig, die de hele dag blijft hangen. Dat is wat de Solid Cologne Heerengheur Mahony van Pappas voor jou bereikt. Bovendien is deze ook nog eens volledig natuurlijk gemaakt.

Pappas Baardsmaer Mahony Baardolie

Ook voor de optimale baardverzorging vind je producten van de beste kwaliteit in de line-up van Pappas Baardsmaer Mahony Baardolie. Het is wel heel fijn om je baard optimaal te kunnen voeden en verzorgen en er dan ook nog eens lekker bij te ruiken.

Wat is het voordeel van Pappas?

Het grote voordeel van het gebruik van Pappas is dat het niet hoeft te blijven bij de verzorging van je baard. Ook je huid en haar worden niet vergeten door deze Nederlandse fabrikant. Dat helpt je dus ook om te zorgen dat je in alle opzichten op je best bent. Er gaat zoveel aandacht in je baard zitten dat je de rest weleens uit het oog verliest. Door hiervoor te kiezen pak je alles goed mee.

Hoe worden de producten ontwikkeld?

Het aantrekkelijke van de producten van Pappas is dat ze worden ontwikkeld en geproduceerd met zorg en aandacht. Dat leidt ertoe dat alles met de hand wordt gemaakt. Zo kan je er dus ook zeker van zijn dat je altijd producten van de allerbeste kwaliteit krijgt. De geuren zijn altijd geschikt en ze blijven ook over langere periode goed hangen. Dit is wat deze fabrikant onderscheidend maakt van heel veel concurrenten.

Welke ingrediënten gebruikt Pappas?

Welke ingrediënten er precies in zitten, hangt natuurlijk ook sterk af van het soort product dat je gebruikt. Wel hebben alle producten een overeenkomst. De ingrediënten die erin zitten zijn allemaal natuurlijk. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om ermee te werken. Dit is niet alleen beter voor jezelf omdat het gezonder is, het is ook beter voor de omgeving om alles natuurlijk is.

Hoe gebruik je de Pappas producten?

Omdat je met natuurlijke producten die met de hand gemaakt zijn te maken hebt, heb je er nooit van nodig. Je kunt gewoon een klein beetje van de Colgone of de baardolie aanbrengen met de hand. De geur is sterk genoeg om de hele dag te blijven hangen. Daardoor kan je er dus ook wel lekker lang mee doen. Vooral de mahony-geur wordt door de baardmannen als een echte favoriet gezien.

Kan ik de producten van Pappas testen?

Dat is zeker mogelijk. In dat geval is het slim om voor de samplesets te kiezen. Je kunt dan alle geuren zelf eerst eens rustig testen. Zoals je ook kunt ontdekken hoe goed de producten daadwerkelijk in de praktijk werken.

Zijn de producten door elkaar te gebruiken?

Het is een goed idee om de verschillende producten in de line-up van Pappas met elkaar te combineren. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je ook nog eens de geur mooi op elkaar afstemt en je lekker fris blijft ruiken terwijl je er ook gezond uitziet.

Wat betekent all-in-one?

De all-in-one zeep is op alle mogelijke manieren te gebruiken. Je hebt daarmee een product voor je haar, huid en baard te pakken. Dat is wel zo gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld op reis bent en niet veel mee kan nemen. Of wanneer je thuis veel haast hebt.