(4)
€ 19,95
€ 79,95
SALE!
€ 12,50
€ 9,95

Hoe met My Perfect Goatee werken?

Wil je nu eindelijk eens de perfecte goatee bij jezelf scheren? Dan heb je daar My Perfect Goatee voor nodig. Bij MijnBaard denken we namelijk graag met je mee en hebben we ervoor gezorgd dat al het werk wat je eraan zou hebben met normale scheermessen is weggenomen. Met de trimmer en de saver ben je binnen enkele tellen klaar en zie je er perfect uit. Meer kan je je natuurlijk niet wensen.

Hoe gebruik je My Perfect Goatee?

Het perfect trimmen van de baard is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat ondervonden we bij MijnBaard zelf ook. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een tondeuse die de klus wel geklaard krijgt. Daar is My Perfect Goatee uit voortgekomen. Door de vele soorten trimmers die je kunt gebruiken kan je tot op de baardhaar precies het gewenste model erin krijgen. Dat maakt het wel heel gemakkelijk.

Wat zit er bij de tondeuse?

Wanneer je kiest om te werken met My Perfect Goatee, dan krijg je bij de tondeuse een uitgebreid pakket aan trimmers. Het gaat om een 10-in-1-pakket waarin werkelijk alles zit voor je baard en neushaar. Daar zit zelfs ook een microtrimmer bij om te zorgen dat je ook echt het maximale uit je mogelijkheden kunt halen. Daardoor ben je er ook direct helemaal klaar voor.

My Perfect Goatee Goateesaver

De tondeuse is op zich al heel aantrekkelijk. Wanneer je echter ziet wat er allemaal nog meer mogelijk is, zal je helemaal door het dak gaan. De My Perfect Goatee Goateesaver gebruik je om de perfecte ringbaard of sik mee te scheren. Dit is immers lang niet altijd even gemakkelijk omdat symmetrie op het oog bereiken een behoorlijke klus is. Met de saver weet je zeker dat je sik of ringbaard er perfect uit komt te zien.

My Perfect Goatee Temporary Color

Ook als man ben je niet ongevoelig voor het voorbijgaan van de jaren en het effect dat dit heeft op je hoofd- en baardhaar. Anders gezegd, is het wel zo fijn wanneer je die eerste grijze haren voorlopig nog even weg kan werken zodat je de eeuwige jeugd lijkt te hebben. Dat doe je met behulp van de mogelijkheden die de My Perfect Goatee Temporary Color je biedt. Zo is er voorlopig nog niets te zien van het verdwijnen van je kleur.

Waarom is de trimmer zo nauwkeurig?

Het verschil tussen de My Perfect Goatee baardtrimmer en andere modellen is dat deze veel nauwkeuriger kan werken. Dit heeft onder andere te maken met de hoge snelheidsmotor die erin is verwerkt. Door de snel draaiende motor en de vrije rotatie is het gemakkelijk mogelijk om heel scherp te zijn op elk haartje dat buiten het door jou gewenste model valt. Met als voordeel dat je dus ook zeker kan zijn dat je de ideale look neer kan zetten.

Is de trimmer waterdicht?

Omdat snelheid voor jou een belangrijke reden is om met My Perfect Goatee te werken, is het ook van belang dat de trimmer gewoon waterdicht is je moet eigenlijk nergens op hoeven letten en gewoon in de badkamer ermee aan de slag kunnen gaan wanneer je jezelf aan het verzorgen bent. In dat opzicht is het zeker ook goed om te weten dat water inderdaad niet zal doordringen tot in de trimmer. Zo kan je hem dus direct gebruiken.