Baardtrimmer - My Perfect Goatee

My Perfect Goatee baardtrimmer is een perfecte tondeuse.

10 in 1 Grooming Kit

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 79,95

Wellicht ook interessant

0
No votes yet
€ 9,95
5
5 (3)
€ 6,95
5
4.7 (25)
€ 12,50
€ 10,89

Omschrijving van Baardtrimmer - My Perfect Goatee

Jaja, eindelijk! We kunnen onze eerste echte baardtrimmer aanbieden op Mijn Baard. En wat voor een tondeuse! My Perfect Goatee heeft een baardtrimmer ontwikkeld met een zeer uitgebreid takenpakket.

Led-batterijdisplay voor ultiem gebruiksgemak: My Perfect Goatee Professional Baardtrimmer is de enige in zijn klasse met een LED-indicatoraanduiding voor batterijaanduidingen. Nooit meer raden hoeveel power je nog overhebt!

Professionele 10 IN 1 verzorgingsset voor mannen (sorry, echt alleen mannen, dus niet voor moeder de vrouw!): alles wat je nodig hebt voor professionele verzorging binnen handbereik. Omvat detail-, precisie-, full size- en neustrimmers + microscheerapparaat.

Hoge snelheidsmotor voor nauwkeurig trimmen: een snel draaiende motor drijft deze vrij roterende trimmer aan en geeft je het gereedschap dat je nodig hebt om je sik, baard, bakkebaarden en ander gezichtshaar elke keer perfect geschoren te krijgen. Professionele kwaliteit!

Waterdicht ontwerp voor dagelijks gebruik: Gebruik zo nodig in de badkamer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het nat worden. De ultieme verzorgingsset, gebruik waar en wanneer je het nodig hebt wat je nodig hebt. Krijg elke keer de perfecte snit!

Snellader Lithium-ionbatterij: een snellader met lithium-ionenbatterij maakt deze trimmer jarenlang gemakkelijk in gebruik. Nooit meer zorgen maken over het vervangen van de batterij of het opraken van de stroom!

Maten van de opzetkammen: 3, 6, 9 en 12 mm.


1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


0
No votes yet
€ 9,95
5
5 (3)
€ 6,95
5
4.7 (25)
€ 12,50
€ 10,89