Onze
Favorieten
€ 13,95
Onze
Favorieten
(8)
€ 29,95
(1)
€ 25,00
(2)
€ 25,00
SALE!
Onze
Favorieten
(12)
€ 35,00
€ 29,95
(1)
€ 22,95
€ 26,00
€ 27,95
€ 27,00
(1)
€ 29,00
(10)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 11,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 14,00
(1)
€ 11,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 23,00
€ 22,00
€ 24,50
Onze
Favorieten
(1)
€ 18,00
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 26,00
€ 26,00
€ 80,00
(1)
€ 85,00
€ 22,00
€ 30,00
Onze
Favorieten
€ 59,00

Lames Et Tradition baardproducten kopen?

Lames Et Tradition is de Franse fabrikant als het gaat om de beste verzorgingsproducten voor jouw baard. Dat deze fabrikant dan ook alle soorten producten in het assortiment heeft opgenomen, maakt het voor jou als baardman lekker gemakkelijk. Je kunt gewoon lekker aan de slag gaan met het verzorgen en stylen van je baard. Waarbij je alles in dezelfde geur en stijl kunt houden. Dat maakt het wel zo aantrekkelijk.

Waarom je baard verzorgen met Franse producten?

De Franse verzorgingsproducten en geuren zijn al vele jaren beroemd over de gehele wereld. Veel designers en merken kennen hun oorsprong in Frankrijk. Waarom zou je daar als baardman niet van willen profiteren? Wanneer je met Lames Et tradition werkt, dan kan je er zeker van zijn dat jij ook de beste resultaten bereikt. Terwijl je er nog lekker van gaat ruiken ook. Dat maakt het helemaal aantrekkelijk.

Wat zijn de toppers?

Ben je ook van plan om met de verzorgingsproducten van Lames Et Tradition te gaan werken? Dan kunnen we je vast op weg helpen met onze toppers.
Lames Et Tradition Baardolie Cuir & Ambré 50ML
Lames Et Tradition Scheerzeep 100GR
Lames Et Tradition Premium Baardzeep
Lames et Tradition Baardzeep 100GR

Lames Et Tradition Baardolie Cuir & Ambré 50ML

De Lames Et Tradition Baardolie Cuir & Ambré valt vooral op door de heerlijke geur. Terwijl de olie natuurlijk ook voor verzorging en styling het nodige te bieden heeft. In dat opzicht is het dus voor alle vormen van gebruik de ideale olie voor elke baardman te noemen. Het is altijd lastig kiezen, maar deze olie staat niet voor niets in onze Baardolie Top10. Gegarandeerd fantastische baardolie!

Lames Et Tradition Scheerzeep 100GR

Wil je het jezelf gemakkelijk maken als je je baard scheert? Dan heb je daar in de eerste plaats de ideale zeep voor nodig. De Lames Et Tradition Scheerzeep 100GR is dan precies wat je nodig hebt. Bovendien komt daar dan nog de heerlijke sandelhoutgeur overheen.

Lames Et Tradition Premium Baardzeep

De Lames Et Tradition Premium Baardzeep moet wel tot de top behoren. Juist ook omdat er gebruikgemaakt is van allerlei premium ingrediënten waardoor je baard niet alleen optimaal gereinigd en verzorgd wordt, maar ook nog eens lekker van gaat ruiken.

Zijn alle ingrediënten natuurlijk?

Welk product van Lames Et Tradition je ook gebruikt, je kunt er altijd zeker van zijn dat het vol zit met natuurlijke ingrediënten. Dit heeft vele voordelen. In de eerste plaats is het door elke baarddrager te gebruiken. Ook wanneer je last hebt van een droge of geïrriteerde huid, of huidaandoeningen. Daarnaast is het gemakkelijker uit te wassen. Bovendien breng je met het gebruik ook geen schade toe aan mens en milieu.

Welk effect heeft het op je baard?

Het gebruik van Lames Et Tradition producten voor je baard heeft meerdere effecten op je baard. Gebruik je de balsem of de olie, dan zal je direct merken dat je baard veel gemakkelijker in model blijft zitten. Daarnaast heeft het ook een verzorgend effect. Zoals de zeep en shampoo je baard optimaal reinigt. Daardoor zal je baard al snel zachter gaan aanvoelen. Bovendien gaan je haren ook meer en meer glanzen.

Hoeveel moet je ervan gebruiken?

De producten van deze Franse fabrikant zijn allemaal opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten. Dat betekent ook dat ze lekker krachtig zijn. Dat is een voordeel. Op die manier weet je namelijk dat een klein beetje op je handen uitwrijven en in je baard en op je huid masseren al voldoende is voor een goede hold en een goede verzorging. Dit houdt ook in dat je lekker lang met de producten kan doen. Ook dat is lekker gunstig.

Is Lames Et Tradition ook leuk als cadeau?

In het assortiment bij MijnBaard vind je verschillende leuke sets van deze fabrikant. Die sets zijn uiteraard leuk om cadeau te doen aan je medebaardman. Het leuke is ook dat ze van nature al in mooie verpakkingen zitten. Daardoor lijkt alles vanzelf al een cadeautje te zijn.