Lames et Tradition Baardbalsem Elixer Tabac Blond

Als je je baard wilt stylen en verzorgen, is deze balsem het product voor jou.

Inhoud (Ml.)
30
Quantity discount
7 Op voorraad
€ 26,00

Wellicht ook interessant

Beard Bib - Mijn Baard
Mijn Baard Beard Bib (wit)
19.95 EUR
Azbane Beard, Body & Face Wash
Azbane Beard Body & Face Wash (100 ml)
12.50 EUR
Woody Beard Wash 250 ml - Mijn Baard
Mijn Baard Woody Beard Wash van MijnBaard
19.95 EUR

Omschrijving van Lames et Tradition Baardbalsem Elixer Tabac Blond

Is je baard lang en weerbarstig? Dan is de Lames & Tradition Elixir Baardbalsem voor jou gemaakt. Als je je baard wilt stylen en verzorgen, is deze balsem het product voor jou. De baardbalsem is ontworpen voor lange of middellange baarden. Dit product heeft namelijk een tweeledig gebruik. Ten eerste kan de baardbalsem worden gebruikt als stylingproduct voor je baard. Dankzij de textuur zal deze balsem je baard naar smaak modelleren. Ten tweede zal de baardbalsem je baard diep hydrateren en voeden, zelfs rijker dan oliën dankzij de plantaardige boters. Het perfecte product voor het onderhoud van je baard!

Lames & Tradition zijn de beste ingrediënten gaan halen voor je baard en huid. Om te beginnen plantaardige oliën. In deze balsem zitten vijf oliën zoals bijvoorbeeld de Macadamia olie, deze behoudt de kleur van je haar en speelt een rol als zonnefilter terwijl het verschillende invloeden beperkt (UV, vervuiling ...). Jojoba-olie, een van de meest waardevolle ter wereld, die je haar voedt en de soepelheid en glans verbetert. Of Avocado-olie die je huid beschermt, kalmeert en regenereert.
Vervolgens versterken plantaardige boters deze balsem met extra eigenschappen. Bijvoorbeeld Sheaboter, veel gebruikt in cosmetica, die je haar revitaliseert en voorkomt dat het uitdroogt. Je vindt ook in deze baardbalsem cacaoboter die het haar zal conditioneren en het zacht en soepel zal maken zodat het gemakkelijk te stylen is.

Geur: De baardbalsem heeft een geur van blonde tabak die je meeneemt naar de regio's van Virginia.


Ingrediënten:
Macadamia-olie, camelia-olie, bijenwas, jojoba-olie, avocado-olie, cacaoboter, palmi c / stearine-triglyceride, sheaboter, trihydroxystearine, dewax palm, tarwekiemolie, vitamine E, geur, eugenol, d-limoneen.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.