(8)
€ 1,25
€ 4,45
SALE!
(1)
€ 14,95
€ 9,95
(2)
€ 10,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 1,35
€ 9,95
€ 1,25
€ 4,85

Derby Scheermesjes


Derby scheermesjes worden geproduceerd in Turkije. De scheermesjes worden vervaardigd van Zweeds staal met een hoog koolstofgehalte. De scheermesjes worden voorzien van een platina-, chroom-, polymeer, wolfraam en een keramische coating. Het mooie van de Derby mesjes is dat ze erg vergevingsgezind zijn en daardoor ook perfect voor de startende scheerder alsook voor mannen met een gevoelige huid.

Zijn de Derby Mesjes erg scherp?

De Derby mesjes zijn kwa scherpte 1 op de schaal van 5, niet zo erg scherp dus, maar juist erg geschikt voor als je wilt beginnen met het scheren met een Safety Razor of een Shavette. Je zult met deze mesjes minder snel je huid openhalen. Als je een hele zware baardgroei hebt, dan zijn deze mesjes wat minder goed geschikt.

Hoe lang doe je met Derby scheermesjes?


Het hangt af hoeveel je scheert met de mesjes, als je een shavette gebruikt om alleen de contouren van je baard te scheren dan doe je erg lang met de mesjes. Gebruik je een safety razor om al je baardharen te scheren (wat wij natuurlijk niet aanraden, laat je baard staan!), dan doe je er minder lang mee, maar je kunt met de mesjes meerdere scheerbeurten doen en daardoor zijn ze goedkoper in gebruik dan bijvoorbeeld mach3 mesjes.