Shower Kit for Face Forrest Fellas - Mr Natty

Mr Natty Shower Kit for Face Forrest Fellas bevat de volgende artikelen:
1 fles shower wash, 1 fles baardolie, 1 potje snorwax (strong hold)

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 29,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Shower Kit for Face Forrest Fellas - Mr Natty

De Mr Natty Shower Kit for Face Forrest Fellas bevat alle tools om als een gesoigneerde heer voor de dag te komen. De baardverzorgingsproducten zitten verpakt in een stoere doos.

Shipwreck Shower Wash 100ml
Spoel al je zorgen weg met de Shipwreck Shower Wash van Mr Natty. Deze douchegel is gebaseerd op de bekende Shipwreck Soap van Mr Natty. Iedereen die al eens deze zeep heeft gebruikt weet hoe lekker deze ruikt.
Je voelt je als herboren na het gebruik, dat kan komen door het gebruik van cafeïne in de Shower Wash. Aroma's van vetiver, patchouli en cocoa reinigen haar en huid grondig en je ruikt magistraal.

Famous Beard Elixir
Mr Natty’s Famous Beard Elixir is als nectar voor je baardhaar. Mr Natty heeft de beste natuurlijke oliën bij elkaar gezocht om een heerlijk ruikend elixer te maken, dat geschikt is voor elke woeste baard. Houd deze baardolie achter slot en grendel, want vrouwen vinden de geur van de Famous Beard elixir onweerstaanbaar. De beard elixir is een dunnere olie dan andere baardolie, en is hierom heel makkelijk in je baard te verwerken.

Moustache Twizzle Wax
De Mr Natty snorwax is sterker dan de meeste andere snorwaxen. Je snor zal de perfecte vorm behouden of je nu de Mount Everest beklimt of de Sahara doortrekt op je kameel.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.