black friday

Meest
verkocht

Voordeel 4-pack baardolie - Azbane

Het Azbane 4-Pack baardolie! Hiernaast kun je kiezen uit de 30 ml variant met 33% korting of de 50 ml variant met 45% korting!

4 heerlijke geuren baardolie gemaakt van de puurste Marokkaanse arganolie.

Quantity discount

Uitverkocht
€ 49,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

5
4.9 (10)
€ 5,95
5
4.8 (16)
€ 28,95
5
4.9 (19)
€ 2,60

Omschrijving van Voordeel 4-pack baardolie - Azbane

Het Azbane 4-pack baardolie bevat 4 geweldige flessen baardolie. Allen met een unieke, heerlijke geur. En niet geheel onbelangrijk, je krijgt 33% of zelfs 45% korting! W0000t denk je dan? Ja, je leest het toch echt goed. Deze aanbieding is tijdelijk, dus grijp direct je kans. Je kunt boven in het scherm kiezen voor het 4-pack met 30 ml flesjes (33% korting) of 50 ml flesjes (45% korting). Wij garanderen je dat je alle 4 de geuren erg lekker zult vinden de kwaliteit is geweldig. De baardolie wordt gemaakt met de allerbeste Marokkaanse arganolie. De baardolie verzorgt je baardharen alsook de onderliggende huid. Je zult zien dat bij regelmatig gebruik van de baardolie dat je baard er beter uit gaat zien en dat je minder last zult hebben van baardjeuk.

- Cedarwood & Nutmeg baardolie
Heerlijke baardolie met topnoten van Mint, Bergamot en Eucalyptus, middelnoten van Denne, Clove, Nootmuskaat en Tonka bonen en basisnoten van Amber, Pathouli en Cedarhout.

- Vetiver & Cardamon baardolie
Top noten van Peer, Lentisk, Gember en Cardamom, middelnoten van Meloen, Marine Accord en Cashmere. Basis noten van Amber, Vanille en Vetiver. Ach man, wederom echt een geweldige geur!

- Clove & Sage baardolie
Top noten van Salie, Bergamot en Grapefruit, middelnoten van Clove, Peper en leer. Basis noten van Incense, vetiver en Patchouli. Deze olie ruikt wat lichter en exotisch, maar ook errug lekker.

- Tobacco & Patchouli baardolie
Top noten van Sali, Caramel en Bergamot. Middelnoten van Tabak, Patchouli en lavendel. Basisnoten van Musk, Amber, Vanille en Tonka Bonen. Deze baardolie ruikt wat scherper en exotisch.


22 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


5
4.9 (10)
€ 5,95
5
4.8 (16)
€ 28,95
5
4.9 (19)
€ 2,60