(1)
€ 15,90
(1)
€ 15,90
(1)
€ 15,90
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 12,89
(1)
€ 8,95
€ 12,89
€ 12,89
€ 12,89
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 12,89
€ 12,89
€ 12,89
€ 12,89
€ 7,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 17,95
€ 17,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 17,95
€ 17,95
€ 17,95
(1)
€ 14,49
(2)
€ 10,95
€ 15,50

Haar in model met Schmiere

Schmiere is het Duitse topmerk op het gebied van pommades in alle vormen. Daardoor kan je altijd het soort pommade vinden dat past bij het kapsel dat jij voor ogen hebt. Terwijl ook jouw haartype daar geen rol in hoeft te spelen. Of het nu gaat om stevig en sterk, of om mat en natuurlijk. Dat maakt het dus zeker ook interessant om de verschillende pommades te vergelijken en de beste uit te zoeken.

Welke soorten pommades heeft Schmiere?

Voor de man met baard is het haar op het hoofd natuurlijk minstens zo belangrijk. Daar wil je wel de juiste pommade bij gebruiken. Het is dan ook goed om te zien dat er pommades in allerlei vormen in het assortiment van Schmiere terug te vinden zijn. Van varianten die op olie gebaseerd zijn, tot varianten die op waterbasis zijn gemaakt. Ook zijn ze er zowel voor mannen als voor vrouwen.

Welke pommades neem je?

Hoe maak je nu een keuze uit de vele soorten pommades? Dat kan je bijvoorbeeld doen door de adviezen die je hier vindt te volgen. Dit zijn de toppers.
Schmiere Water Based Pomade Rock Hard
Schmiere Water Based Pomade Medium
Schmiere Pomade for Girls

Schmiere Water Based Pomade Rock Hard

De naam van deze pommade van Schmiere zegt eigenlijk alles al. Wens je een hold die kiezelhard is? Dan is deze variant in de line-up precies wat je zoekt. Vooral ook omdat het een pommade op waterbasis is, die gemakkelijk bruikbaar is op dagelijkse basis.

Schmiere Water Based Pomade Medium

Lossere hold, zelfde kwaliteit. Dat is de beste omschrijving die je kunt geven aan de Schmiere Water Based Pomade Medium. Wil je wel het gemak in gebruik, maar mag de hold wel iets minder zodat je haar wat meer lucht krijgt? Dan is dit de pommade die je het best gebruikt.

Schmiere Pomade for Girls

Het assortiment van MijnBaard is natuurlijk vooral voor de echte baardman. Schmiere denkt echter ook aan je partner en biedt een speciale pommade die voor de dames bedoeld is. Deze pommade is op oliebasis en is goed geschikt voor dik en vol haar.

Wat is het verschil tussen water- en oliebasis?

Schmiere biedt pommades op waterbasis en op oliebasis. Hier zijn meerdere verschillen tussen aan te wijzen. Het belangrijkste verschil zit hem echter in het gemak in gebruik. De pommade op waterbasis is zowel iets gemakkelijker aan te brengen als uit te wassen. Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van een middel om je haar te shapen, maar daar niet te veel werk aan wenst te hebben, dan is waterbasis wat je zoekt.

Welke producten heeft Schmiere nog meer?

Schmiere houdt het in het assortiment niet uitsluitend bij pommades. Je vindt eigenlijk alles wat je nodig hebt om je op dagelijkse basis goed te kunnen verzorgen. Haarbalsem, baardolie, after have, shampoo, je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de line-up van deze Duitse fabrikant te vinden. Daardoor kan je dus ook voor de complete verzorging zorgen met de producten van deze fabrikant.

Hoe zit het met de bieropener?

De Schmiere bieropener heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd. Om je (baard)haar te voeden mag een goed biertje op regelmatige basis natuurlijk niet ontbreken. Ook daar besteed je de nodige zorg aan. Niet gek dus, dat deze Duitse fabrikant ook gezorgd heeft dat je een hele geschikte bieropener in het assortiment kunt vinden. Deze bieropener moet elke baardman thuis hebben liggen.

Is Schmiere pommade geschikt voor elk kapsel?

Het is wel van belang om eerst de juiste soort pommade uit te kiezen. Aan de hand daarvan kan je inderdaad je haar in elke kapsel stylen en door de hold ook zo houden.

Kan ik de producten samen gebruiken?

Het is zelfs aan te raden om de pommades op oliebasis van Schmiere uit te wassen met de shampoo van deze fabrikant. Die is hier speciaal voor ontwikkeld zodat je alles goed uitwast.

Welke geur hebben de producten?

Dit verschilt per product. Vooral voor de baardoliën geldt dat je veel keuze hebt. Het is dus belangrijk om even naar eigen voorkeur uit te zoeken welke variant bij jou past.

Zijn de andere producten ook natuurlijk?

Schmiere zorgt er in alle producten zoveel als mogelijk voor om natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Dat geldt niet alleen voor de pommades, maar ook voor de scheerproducten.