4 Op voorraad
€ 42,95

Wellicht ook interessant

Omschrijving van Shaving Brush Set - Monte

Zie hier de introductie van een geheel zwarte Monte Scheerkwast set die is ontworpen voor de moderne liefhebber van trimverzorging.

De set bestaat uit een veganistische borstel met zeer zachte en duurzame nylon borstelharen en een stevige zwarte aluminium handgreep, die zowel veerkracht als stijl garandeert. Dit wordt vergezeld door een bijpassende zwarte roestvrijstalen kom, die perfect is voor het creëren van een rijk en romig schuim tijdens jouw scheerroutine. De set wordt gecompleteerd met een slanke zwarte standaard gemaakt van roestvrij staal, zodat je jouw scheerkwast zonder zorgen kunt drogen.

Dit volledig zwarte trio verbetert niet alleen jouw scheerervaring met zijn hoogwaardige materialen, maar is ook een bewijs van verfijnde esthetiek in elk detail.

Gebruik: Reinig je huid en bevochtig deze met warm water. Bevochtig de scheerborstel in warm water en gebruik een scheerzeep of scheercrème om een dicht schuim op te kloppen door cirkelvormige bewegingen in de kom te maken. Verdeel dit schuim gelijkmatig over het te scheren gebied. Scheer en spoel de huid vervolgens goed af met warm water. Reinig de scheerborstel daarna met vers water en laat deze aan de lucht drogen op de standaard.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.