Uitverkocht
€ 29,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.

Wellicht ook interessant

Losse Mesjes Double Edge Blade 10st - Bluebeards Revenge
Bluebeards Revenge 10 Losse Mesjes (Double Edge blade)
4.25 EUR
Gillette Platinum Double Edge Blades
Gillette Platinum Double Edge Blades
1.20 EUR
Double Edge Blades (10 mesjes) - Mühle
Mühle Double Edge blades (10 stuks)
2.60 EUR

Omschrijving van Parker SoloEdge Razor

Het Parker Two Piece SoloEdge Single Edge scheermes is een precisiehulpmiddel dat je vele jaren goed van pas zal komen en het is het perfecte scheermes voor nieuwe en ervaren nat-scheerders die op zoek zijn naar de meshoek van een cartridgescheermes met de voordelen van een veiligheidsscheermes. Weg met die plastic scheermessen, ga voor een plasticvrije Parker SoloEdge! Beter voor je portemonnee en beter voor het milieu.

In dit mes gaan zogenaamde Single Edge blades of een Double Edge Blade door de midden gebroken. Super makkelijk in gebruik. Let op, dit scheermes wordt geleverd zonder losse mesjes. Je kunt losse mesjes hier bestellen.

Bovendien krijgt het mes, zodra het veilig op zijn plek is geplaatst, automatisch de perfecte hoek, zodat er geen aanpassingen nodig zijn. De hoek is intuïtief om mee te scheren, omdat het qua ontwerp vergelijkbaar is met de hoek van een cartridge-scheermes.

Specificaties van de SoloEdge
Gewicht: 94 g (3,3 oz.)
Lengte: 9,8 cm (3,9 inch)
Mestype: Single Edge Blade of halve Double Edge Blade
Materiaal: massief messing handvat met een gegalvaniseerde satijnverchroomde afwerking (kop is gegoten uit een metaallegering en verchroomd)

Instructies om het Razor van scheermesjes te voorzien: (zie ook de instructievideo hieronder)

1. Draai aan het handvat om de bovenste dop van het scheermes los te draaien. Houd er rekening mee dat dit een tweedelig scheermes is, dus de veiligheidsbeugelplaat is een integraal onderdeel van het handvat.
2. Nadat je de bovenste dop hebt losgeschroefd, houd je het scheermes recht (verticaal) en laad je het *mesje, waarbij je ervoor zorgt dat de twee gleuven aan elk uiteinde van de veiligheidsbeugel het mesje stevig vasthouden. De randen van het mes zijn scherp, dus ga er voorzichtig mee om.
3. Houd het scheermes recht en plaats de bovenste dop opnieuw (draai aan de hendel om de bovenste dop er weer op te schroeven). Het is het gemakkelijkst om het mes vast te houden door één hand met een knijpgreep te gebruiken om de bovenkap op zijn plaats te houden, terwijl u met uw andere hand de handgreep vastdraait. Zodra de handgreep stopt met draaien, controleert u of het mes goed vastzit en of de handgreep vastzit.

Geniet van een gladde en comfortabele scheerbeurt!


2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.