€ 27,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 24,95
€ 24,95
€ 21,95
€ 21,95
€ 27,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 7,95

Waarom Leonis Barbam baardproducten kopen?

Wil je er zeker van zijn dat je een echte baardmeneer wordt? Dan zal je daar ook de producten van Leonis Barbam bij nodig hebben. Dit merk bestaat al vele jaren, maar staat tegenwoordig weer flink in de aandacht. Dat komt onder andere doordat je de complete verzorging van je baard ermee kan doen. Zeker ook omdat er veel verschillende middelen te vinden zijn die perfect op elkaar aansluiten qua geur en gebruik.

Wat biedt Leonis Barbam?

Leonis Barbam biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om je baard te stylen en verzorgen. Dat betekent dus dat je er net zo gemakkelijk een baardolie als een baardbalsem vindt, maar ook een shampoo om je baardharen lekker zacht mee te wassen. Zo kan je dus het gehele proces met de middelen van deze Belgische kenners verzorgen. Waarbij je er ook nog zeker van kan zijn dat je lekker ruikt en je baard lekker schoon en fris blijven houden.

Hoe kies je je lijn?

Als het gaat om het kiezen van de beste lijn van Leonis Barbam, of de producten die het lekkerst ruiken, dan kan je daar natuurlijk hulp bij gebruiken. Daarom zijn dit onze toppers.
Leonis Barbam Beard Wash Poseidon 300 ML
Leonis Barbam Beard Oil Silver & Black 50 ML
Leonis Barbam Beard Balm Black & Silver 40 ML

Leonis Barbam Beard Wash Poseidon 300 ML

De Leonis Barbam Beard Wash Poseidon is er niet alleen maar om je baard mee te reinigen. Het is er juist ook voor om je baard goed te voeden. Dat komt onder andere doordat de fabrikant ervoor gekozen heeft om bamboe-extract aan de shampoo toe te voegen. Ook de andere ingrediënten zijn verzorgend en voedend.

Leonis Barbam Beard Oil White Gold 50 ML

Wanneer je kiest voor de Leonis Barbam Beard Oil Black and Silver, dan kies je niet alleen voor een verzorgende olie die ook enige hold biedt. Je kiest er ook voor omdat deze lijn van deze fabrikant lekker mannelijk ruikt. De Olie heeft een zoete frisse draai door onder andere de Lemon en Orange en krijgt een mannelijke handtekening door tonen van Oakmoss, Vetiver, Musk, Brazillian Rosewood en sandelhout. De gehele lijn is om die reden heel interessant.

Leonis Barbam Beard Balm Black & Silver 40 ML

Met de Leonis Barbam Beard Balm Black & Silver voed je de baardharen van binnenuit. Dat komt doordat de ingrediënten die je in deze balsem vindt ook heel geschikt voor de huid onder de baard zijn. Zo zorg je ervoor dus dat je fris blijft en er ook goed uit zal zien.

Hoe merk je of de producten werken?

Wanneer je begint met het gebruik van Leonis Barbam producten, dan weet je al snel of je er profijt van hebt. Omdat je de baardharen tot in de wortels voedt en ook de huid sterker en soepeler wordt. Daardoor wordt jouw baard zachter en gaat meer glanzen. Dit zijn tekenen dat je baardharen zich lekker gezond voelen. Je baard wordt er dus voller en mooier door. Dit is niet alleen voor jou interessant, maar ook voor je partner heel aantrekkelijk.

Zijn de Leonis Barbam producten natuurlijk?

Het is inderdaad zo dat de ingrediënten die je in de middelen van Leonis Barbam tegenkomt allemaal lekker natuurlijk zijn. Dit is ook de reden waarom het zo goed voor je baard is. Daarnaast is het natuurlijk ook veel duurzamer. Dat betekent dus dat het ook voor de natuur en maatschappij veel beter is wanneer je deze middelen voor je baard gaat gebruiken. Al wil je als echte baardman natuurlijk vooral je baard ermee plezieren.

Mogen we nog meer van deze fabrikant verwachten?

Het merk is een volledig nieuw leven in geblazen. De verpakkingen zijn al veranderd. Bovendien worden er ook meer en meer producten ontwikkeld. De Belgische barbier die nu aan het hoofd van het merk staat is nog lang niet klaar.