€ 13,95
€ 13,95
(1)
€ 13,95
€ 13,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95

Waarom Just for Men kopen?

Wanneer is de mannenman nu echt compleet? Wanneer hij helemaal tevreden is over zijn look, en Just for Men helpt daarbij. Daarmee kan je namelijk die vervelende grijze haren in baard en snor en op je hoofd wegwerken. Zo hoef je dus ook nooit meer onzeker te zijn over de kenmerken van veroudering. Het verven is de gemakkelijke manier om je eeuwig jong te voelen. Bovendien kan elke man dit voor elkaar krijgen.

Waarom je haar verven?

Het idee om je haar te verven met Just for Men heeft natuurlijk twee kanten. Aan de ene kant kan je denken aan het veranderen van je coupe met allerlei gekke kleurtjes. Dat is echter niet wat de echte man doet. Die is vooral voornemens om zijn natuurlijke kleur zo lang als mogelijk vast te houden. Juist dat is wat je doet wanneer je de haarverf gebruikt. Op die manier weet je zeker dat je nog lang die jonge, speelse uitstraling kan behouden.

Welke producten gebruik je?

Wanneer je de Just for Men producten gaat kiezen, dan hoef je eigenlijk maar op twee zaken te letten. De kleur is belangrijk en of je hoofdhaar of baardhaar gaat verven.
Just for Men Haarkleur Shampoo
Just for Men Baard & Snor Kleurmiddel

Just for Men Haarkleur Shampoo

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk om je natuurlijke kleur op je hoofd te behouden. Je gebruikt het om alle grijze haren in je coupe professioneel te laten verdwijnen. Dit is met vrijwel alle natuurlijke kleuren goed mogelijk. Bovendien kan je er ook zeker van zijn dat je tot wel acht weken je kleur blijft behouden. Dat maakt het alleen maar nog interessanter om er zelf mee aan de slag te gaan.

Just for Men Baard & Snor Kleurmiddel

Wat je met je coupe overkomt, kan je op termijn natuurlijk ook met je baard en snor overkomen. Ook daar kunnen de grijze haren langzaam maar zeker doordringen. Wanneer je met de shampoo je coupe weer in je natuurlijke kleur terugbrengt, dan moet je dat natuurlijk met je snor en baard ook doen. Zo maak je er een mooi geheel van. Ook daar is Just for Men heel geschikt ervoor.

Hoe breng je het aan?

Om goed gebruik te maken van de Just for Men shampoo of baard & snor kleurmiddel, is het natuurlijk wel zaak om te weten hoe je het moet aanbrengen. Eerst combineer je de kleur met de developer. Meng het goed door elkaar. Breng het daarna voorzichtig aan op de grijze haren en wrijf het goed uit met de handen. Doe dit wel met handschoenen aan. Wacht vijf minuten en was het daarna goed uit. Je zal een mooi gekleurd resultaat zien.

Kan iedere man Just for Men gebruiken?

In principe is het voor iedere man bruikbaar. Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste kleurmiddelen voor jouw haar uitzoekt. Daarnaast is het wel ook belangrijk om even goed op te letten of je geen allergieën hebt. Wanneer je het aanbrengt kan dit namelijk een behoorlijk heftige reactie veroorzaken wanneer je wel een allergie zou hebben. Is dit niet het geval? Dan kan je gewoon direct ermee aan de slag om snel je kleur terug te krijgen.

Hoe pak je je baard aan?

Als het je te doen is om het kleuren van je baard, dan is het wel belangrijk dat je daar ook specifiek de kleurmiddelen voor baarden voor gebruikt. Daar zit onder andere een handige kam bij waar je mee kan werken. Het versterkt dan ook je natuurlijke kleur nog eens.