(5)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 31,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 36,95
€ 21,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 31,95

h1>Waarom voor JAO Brand kiezen?

Wanneer je als mannenman een goed uiterlijk wilt verzorgen, dan kies je daarvoor natuurlijk JAO Brand. Wanneer je namelijk zeker wilt zijn dat de look die jij voor ogen hebt er goed uitkomt, dan doe je dat op basis van vele jaren aan verzamelde kennis. Deze fabrikant is namelijk al zo lang actief. Daar pluk jij de vruchten van het uiterste puntje van je baardharen tot het topje van je vinger kan je er alles mee verzorgen.

Hoe verzorg je je baard?

Wanneer je een flinke baard hebt laten staan, dan ben je daar natuurlijk zuinig op. In dat geval is het goed om daar ook de juiste producten voor te gebruiken. Je wilt je baard reinigen, voeden, stylen en verzorgen. Daarom is het zaak om de juiste middelen erin te smeren. Dat doe je dus bijvoorbeeld door de producten van JAO Brand te kiezen. Daarin zit alles wat je nodig hebt.

Wat zijn de topproducten?

Wil je ook gebruikmaken van de producten van JAO Brand? Dan kan je natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Hier vind je onze toppers.
JAO Brand Beard Scent Bomade
JAO Brand Toilettas

JAO Brand Beard Scent Bomade

Geen pommade, maar een bomade. Wat betekent dat, vraag je je misschien af. Eigenlijk is het heel simpel. Je hebt gewoon met een hele goede baardbalsem te maken. Die bestaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten waarmee je dus ook echt zeker kan zijn dat je de best mogelijke verzorging aan je baard kan bieden.

JAO Brand Toilettas

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken naar de baardbalsems van de fabrikant te kijken. Het is alleen wel ook belangrijk dat je ze altijd bij je hebt wanneer het ertoe doet. Daarom is het slim om alles in de JAO Brand Toilettas te bewaren. Juist ook omdat deze van goede kwaliteit is.

Wat is het verschil tussen de bomades?

Wanneer je kijkt naar de line-up van JAO Brand, dan zie je daar meer dan één bomade in staan. Daardoor vraag je je misschien af wat de verschillen dan zijn? Het komt vooral neet op een verschil in de samenstelling van de middelen. De ingrediënten kunnen per soort enigszins verschillen. Het grote verschil zit hem dan vooral in de geur die de bomade afgeeft. Je kunt dus een geur zoeken die goed bij je past.

Hoe gebruik je bomade?

Om de bomade goed in je baard aan te brengen, is het zaak om eerst een klein beetje met je vingertoppen uit het potje te halen. Dit wrijf je dan vervolgens uit in je handpalmen. Zo kan je het goed verdelen en wordt het ook een beetje warm. Vervolgens masseer je met twee handen het middel in je baard. Dit is voor alle verschillende soorten van JAO Brand op dezelfde manier te doen.

Waarom wordt het ook voor je handen aangeprezen?

Het opvallende aan de bomades van JAO Brand is dat ze ook worden gebruikt op de handen. Het is namelijk zo dat de ingrediënten die erin zijn gebruikt bijvoorbeeld ook de nagelriemen kunnen voeden. Op die manier kan je er dus zeker van zijn dat ook je handen er veel gezonder uit gaan zien wanneer je de bomade regelmatig gebruikt.

Hoe merk je of het werkt?

Wanneer je de JAO Brand producten voor je baard gebruikt, dan zal je daar verschillende effecten van merken. In de eerste plaats werkt het om te ontkroezen. Je haar wordt er dus wat steviger en steiler van. Daarnaast zal je baard meer gaan glanzen en zachter gaan aanvoelen. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je baard nog lange tijd in volle glorie te bewonderen zal zijn.

Zijn de producten natuurlijk?

Het grote voordeel van JAO Brand is dat het al tijden geleden is overgestapt op uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dat betekent dus dat je het altijd kan gebruiken, zonder dat je schade aan mens en natuur aanbrengt. Het is wel zo fijn om op deze manier je baard te kunnen verzorgen. Bovendien is het ook gewoon veel beter omdat het veel zachter is.