1 Op voorraad
€ 63,00

Wellicht ook interessant

Morgans snorkam groot (vouwkam)
Morgan Morgans snorkam groot (vouwkam)
11.95 EUR
Snorrenwax Expedition Strength
Captain Fawcett Snorrenwax Expedition Strength
13.95 EUR
Satans Bluff baardolie (10 ml)
Dutch Beards Satans Bluff Baardolie(10 ml)
9.95 EUR

Omschrijving van Model No. 2 Titanium - Chicago Comb

Chicago Comb Model 2 is een echt iconische baard- en snorkam. De ultieme kam, gebouwd om een leven lang mee te gaan. De enige kam ter wereld gemaakt van puur Amerikaans titanium. Zeer sterk en licht, en ongelooflijk duurzaam.

Deze kam is 10 centimeter lang, met fijne tanden. Het gepatenteerde ontwerp van de kam voegt extra functionaliteit toe om de kam na gebruik op te hangen, of uit je zak te halen in Wild West-stijl en rond je vinger te draaien. Maakt ook een geweldige zak of reiskam voor algemeen gebruik.

De kam is nauwkeurig met de laser gesneden uit een massief blad van puur Amerikaans titanium en vervolgens zorgvuldig met de hand en machinaal afgewerkt in een langdurig, meerstappenproces om ervoor te zorgen dat alle oppervlakken en randen glad, afgerond en perfect zacht zijn voor de haar en huid. De uitstekende kwaliteit van materialen en aandacht voor detail is wat Chicago Combs onderscheidt en ze tot de beste ter wereld maakt. Gemaakt in de VS en gebouwd om een leven lang mee te gaan.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.