€ 38,95
€ 13,95
€ 14,95
€ 18,95
€ 19,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 5,95
€ 25,00
Onze
Favorieten
(1)
€ 16,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95
€ 16,95
€ 16,95
€ 17,95
€ 11,95
€ 11,95
(1)
€ 11,95

Hoe zorg je voor Golden Beards?

Wil jij ook het beste voor je baard? Dan kan je weleens heel veel hebben aan de producten van Golden Beards. Wanneer je elke haar van de wortel onder de huid tot en met het uiterste puntje wilt verzorgen, dan heb je daar de juiste middelen voor nodig. Er is voor elke baard het nodige te vinden in het assortiment van deze fabrikant. Dat betekent dus dat ook jij al snel een Golden Beard kan hebben.

Hoe je baard verzorgen?

Wanneer je er de tijd en moeite in hebt gestoken om een baard te groeien, dan laat je het daar natuurlijk niet bij. Het is nu zaak om je trots tot in de puntjes te verzorgen. Dat is dan ook de reden waarom je veel waarde van de producten van Golden Beards kan hebben. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de baardharen goed te voeden en hydrateren. Ook wil je er zeker van zijn dat ze goed schoon zijn. Op die manier blijft je baard zacht en sterk.

Wat moet er op je badkamerplang?

Wil je ook je baard onder handen nemen met de producten van Golden Beards? Aan de hand van onze tips kan je je baard perfect gaan verzorgen.
Golden Beards Surtic Beard Oil 30 ML
Golden Beards Beard Shampoo 100 ML
Golden Beards Shampoo & Conditioner Pack

Golden Beards Surtic Beard Oil 30 ML

Om zowel je baard als de onderliggende huid te hydrateren, heb je een specifieke baardolie nodig. Daarom is het ook zo aantrekkelijk om met Golden Beards Surtic Beard Oil te werken. Zo verzorg je het gehele gebied in één keer optimaal. Waarbij je dan ook nog eens geniet van de uitzonderlijke frisheid van de producten. Dit wordt omschreven als een combinatie van arctische frisheid met Californische zon. Dat klink natuurlijk wel heel aanlokkelijk.

Golden Beards Beard Shampoo 100 ML

Wanneer aan het verzorgen van de baard wordt gedacht, dan gaat het vaak over het voeden en hydrateren. Zorgen dat de baard goed schoon blijft is natuurlijk net zo belangrijk. Daarvoor zet je de Golden Beards Beard Shampoo in. Je zorgt ermee dat alle troep die in je haren blijft hangen keurig door het doucheputje wegspoelt. Terwijl je ook nog eens zorgt dat je baard een heerlijke frisse geur krijgt.

Zijn de producten op natuurlijke basis?

Golden Beards fabriceert elk product dat het op de markt brengt, van natuurlijke ingrediënten. Daarmee wil de Zweedse fabrikant niet alleen bijdragen aan de optimale baarddracht voor alle mannen. Het wil er ook voor zorgen dat de druk op het milieu flink wordt verminderd. In dat opzicht kan je er dus op meerdere manieren van profiteren wanneer jij jouw baard, snor en hoofdhaar aanpakt met de middelen die deze fabrikant te bieden heeft.

Kan iedere man Golden Beards gebruiken?

Het aantrekkelijke aan het assortiment van Golden Beards is dat er meerdere lijnen worden geboden. Daardoor is er voor elke baardman wel een product te vinden dat op zijn smaak aansluit. Dat gaat dan bijvoorbeeld om de verzorgende kracht, maar ook om de geur die eraan gekoppeld wordt. Op die manier kan je er dus altijd zeker van zijn dat je als man beter voor de dag kan komen wanneer je de middelen van deze Zweedse kenners insmeert.

Hoe gebruik je de middelen?

Wanneer je je baard, snor en hoofdhaar op de juiste manier wilt aanpakken, dan is daar niet veel voor nodig. De Golden Beards producten zijn gemakkelijk aan te brengen. Je hebt vaak niet meer nodig dan net een kleine dip uit het potje. Zoals voor andere producten niet meer dan enkele druppels nodig is om al van de werking te kunnen genieten.