8 Op voorraad
€ 6,95

Wellicht ook interessant

Body Zeep 100gr - Damn Good Soap
Damn Good Soap Company Body Zeep
10.95 EUR
Deodorant Verbena Lime - Zeus
Zeus Deodorant Verbena Lime
14.95 EUR

Omschrijving van Orange Blossom Bloom Tandpasta 75ml - Marvis

Net als sinaasappel- en citroenbloesems is deze tandpasta bloemig, fruitig en verfijnd. Maar het groeit niet aan bomen. Knijp deze verleidelijke mengeling van smaken samen met de frisse tonen van groene munt en pepermunt.

Gemaakt met een mengsel van reinigingspoeders die beschadiging van glazuur en dentine voorkomen. Met fluoride en xylitol die gaatjes voorkomen en de orale bacteriële flora onder controle houden. De rijke, geconcentreerde en conserveermiddelvrije ouderwetse pasta bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Marvis tandpasta wordt gemaakt in Italië. De klassiek en stijlvolle tubes zijn echte eyecatchers. Marvis tandpasta zorgt voor een fris gebit en frisse adem. De reinigende ingrediënten zorgen voor een stralend en schoon gebit. Ook beschermt de tandpasta tegen de vorming van plak en gaatjes.


Ingrediënten: Calcium Carbonate, Glycerin, Aqua (Water/Eau), Hydrated Silica, Aroma (Flavor), Xylitol, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene, Linalool.

0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.