Onze
Favorieten
€ 19,95
€ 19,95
(1)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 19,95
€ 19,95
(2)
€ 19,95
(1)
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
(1)
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
(1)
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
(1)
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
Onze
Favorieten
(1)
€ 19,95
(1)
€ 19,95
(1)
€ 19,95

Extro Cosmesi scheercrèmes kopen?

Waarom is het zo aantrekkelijk om één van de Extro Comesi scheercrèmes te kopen? Wanneer je de echte liefhebbers ernaar vraagt, dan komt er al snel een stroom aan superlatieven. De crèmes hebben alles wat je nodig hebt als man om te zorgen dat je baard op de meest fantastische manier te scheren is. Waarbij ook is nagedacht hoe je je huid op de best mogelijke manier kan verzorgen.

Waarop richt Extro Comesi zich?

De scheerzepen van Extro Comesi worden met een specifiek doel voor ogen ontwikkeld. De fabrikant uit Italië wil er namelijk zeker van zijn dat het traditionele scheren in ere wordt gehouden. Daarvoor zijn dan ook de juiste crèmes nodig. Alleen al om er zeker van te zijn dat je de best mogelijke en gladste resultaten bereikt met elke scheerbeurt. De combinaties van ingrediënten worden altijd gemaakt met dit doel voor ogen.

Welke zepen moet je proberen?

Wil je ook weleens weten hoe de scheerzepen van Extro Comesi eigenlijk presteren? Dan heb je voldoende keuze. Wij hebben meerdere tips voor.
Extro Comesi Bay Rum Scheercrème 150 ML
Extro Comesi Isola Scheercrème 150 ML
Extro Comesi Frarinik Scheercrème 150 ML

Extro Comesi Bay Rum Scheercrème 150 ML

Een scheercrème kies je op basis van een aantal kenmerken. In de eerste plaats is het belangrijk dat deze je helpt om glad te scheren. Daarnaast speelt de geur een grote rol. Vooral dat laatste is op een goede manier verzorgd in de Extro Comesi Bay Rum Scheercrème. De geur is lekker fris, maar niet overweldigend.

Extro Comesi Isola Scheercrème 150 ML

De Extro Comesi Isola Scheercrème is gebaseerd op plantaardige ingrediënten. Daardoor is het dus ook niet vreemd dat deze een lekkere frisse en kruidige geur heeft. Dit is typisch het soort natuurlijke geur waar je als man van gaat houden wanneer je het eenmaal gebruikt.

Hoe sterk schuimen de scheercrèmes?

De scheercrèmes van Extro Comesi zijn niet alleen interessant vanwege de frisse geuren. Ook de werking is van hoog niveau. Dat is ook wel nodig wanneer de fabrikant het traditionele scheren wil benaderen. Daarom schuimen de crèmes ook altijd rijk. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je altijd bent voorzien van een goede beschermende laag. Waarmee je dan ook veilig je scheerbeurt kan uitvoeren.

Werkt de scheercrème ook beschermend?

Wanneer je de Extro Comesi scheercrèmes gebruikt, dan kan je er altijd zeker van zijn dat er ook ingrediënten in te vinden zijn die gebruikt zijn om je huid goed te beschermen. Na het scheren kunnen er al snel irritaties ontstaan wanneer je de verkeerde middelen gebruikt. Om dat te voorkomen, is het dus altijd slim om met de crèmes van hoge kwaliteit te werken. De natuurlijke ingrediënten spelen hierin ook een belangrijke rol natuurlijk.

Zitten er ook schadelijke stoffen in?

Doordat Extro Comesi zich richt op de natuurlijke ingrediënten, kan je er zeker van zijn dat je geen schade aan je huid toebrengt. De scheercrèmes zijn altijd vrij van parabenen en chemicaliën. Dat is dus ook de reden waarom elke man er gewoon mee aan de slag hoeft te gaan. Zoals je geen irritaties na afloop voelt, zo hoef je ook niet bang te zijn voor bijvoorbeeld allergische reacties. Dat maakt het wel zo fijn scheren.

Is Extro Comesi een leuk cadeau?

Wanneer je een cadeau moet uitzoeken, zal je misschien niet snel aan scheercrème denken. Wanneer je echter ziet hoe de Crèmes van Extro Comesi worden aangeleverd, denk je daar misschien anders over. Elke crème zit in een mooie glazen pot. Daardoor werk je er niet alleen lekker mee, het ziet er ook nog eens goed uit op je badkamerplank.