Onze
Favorieten
(1)
€ 12,95
Onze
Favorieten
(4)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 9,95
Onze
Favorieten
(2)
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 9,95
€ 8,95
€ 24,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 14,95
€ 20,95
€ 26,95
€ 9,95
€ 11,95
(1)
€ 7,95
€ 9,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 8,95
(1)
€ 8,95
Meest
verkocht
(1)
€ 9,95
€ 12,95
€ 10,95
€ 9,95
€ 12,95
SALE!
€ 9,95
€ 7,96
€ 9,95

Wil je je baard wassen met Brooklyn Soap?

Brooklyn Soap biedt veel meer dan zeep en shampoo alleen. Toch is het vooral het wassen van de baard wat je op de best mogelijke manier kan doen met deze middelen. Het is voor veel baardmannen noodzaak om met regelmaat de haren van de baard even grondig te reinigen. Er blijft nu eenmaal veel te veel in zitten. Het is dan ook goed om eens te bekijken hoe deze fabrikant je daar op een goede manier bij van dienst kan zijn.

Hoe kies je een beard soap?

Het kiezen van een baardzeep of -shampoo zoals die van Brooklyn Soap doe je op basis van twee kenmerken. Als eerste wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je baardharen optimaal gereinigd worden. Dat is immers de eerste functie van een baardzeep. Daarnaast wil je echter ook wel lekker ruiken. Daarom is ook de geur van belang. Wanneer je de best mogelijke baardreinigingsmiddelen wilt gebruiken, dan voldoen deze aan beide punten.

Wat zijn de topproducten?

Wil je dat je baard op de best mogelijke manier gereinigd wordt? Maak dan een combinatie van de volgende Brooklyn Soap producten.
Brooklyn Soap Company Beard Oil 50 ML
Brooklyn Soap Company Beard Wash 200 ML
Brooklyn Soap Company Beard & Face Moisturizer 75 ML

Brooklyn Soap Company Beard Oil 50 ML

De baardolie van Brooklyn Soap is lekker zacht en optimaal voedend. Daardoor merk je al snel dat je baard zachter aanvoelt en ook veel sterker gaat glanzen. Dit is mede ook te danken aan het gebruik van de natuurlijke sesamolie in de Brooklyn Soap Company Beard Oil.

Brooklyn Soap Company Beard Wash 200 ML

De Brooklyn Soap Company Beard Wash is letterlijk voor elke zelfrespecterende baarddrager een goede optie. De shampoo is zo sterk reinigend, dat zelfs de meest volle baard van de punt tot de wortel wordt schoongemaakt. Zonder dat je daar heel veel van de shampoo voor nodig hebt in gebruik.

Brooklyn Soap Company Beard & Face Moisturizer 75 ML

De huid onder de baard wil natuurlijk ook wel wat. Daarvoor zorg je met de Brooklyn Soap Company Beard & Face Moisturizer. Door dit product te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je minder last van jeuk en irritaties krijgt. Mede ook omdat je huid een stuk minder droog zal zijn.

Zijn alle producten natuurlijk?

Een belangrijke vraag voor elke baardman die op zoek is naar de beste baardproducten, is natuurlijk of alle middelen wel lekker natuurlijk zijn. Wanneer je de etiketten van de producten van Brooklyn Soap bekijkt, dan kom je louter natuurlijke ingrediënten tegen. Met als voordeel dat ze gemakkelijk in te brengen en uit te wassen zijn. Waarbij de natuur geen enkele schade hoeft op te lopen.

Hoe gebruik je de producten?

Wanneer je de producten van Brooklyn Soap wilt gaan gebruiken, is het handig om eerst even de beschrijving door te nemen. Zo kan je voor elk middel precies zien wat de beste vorm van gebruik is. Vaak komt het erop neer dat je niet te veel van het middel moet gebruiken en je het goed over je handen moet verdelen. Daarna kan je het dan gemakkelijk in je baard of op je huid smeren. Je zal er direct de positieve effecten van merken op deze manier.

Kan je de baardproducten samen gebruiken?

Het is goed mogelijk om een combinatie te maken van de verschillende baardproducten van Brooklyn Soap. Daarmee kan je dan de geuren versterken. Terwijl ze natuurlijk ook allemaal op hun eigen manier een gunstige werking hebben. Wat erop neerkomt dat je dus ook de best mogelijke look voor jezelf kan verzorgen. Je gaat er op je allerbest uitzien. Zeker ook omdat je door de combinatie elk deel van je look op dezelfde wijze weet te verzorgen.