We zijn aan het verhuizen! Hierdoor zijn meer producten niet op voorraad dan je van ons gewend bent. Bestellingen worden wel direct verwerkt, dus vandaag bestellen = morgen in huis!

€ 14,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 16,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 9,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 46,95
Meest
verkocht
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 21,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 12,50
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 11,95
Geef me een seintje als dit product er weer is.
€ 10,95

h1>Hoe bescherm je je tattoo’s met Sorry Mom Tattoo Care?

Net als je baard draag je ook je tattoo’s met trots. Daarom zijn de producten van Sorry Mom Tattoo Care essentieel in jouw badkamer. De kleuren van je tatoeages langer vast houden en de zorg voor je huid was nog nooit zo gemakkelijk en effectief. Zo kan je ook op de lange termijn met veel trots laten zien waar jij voor staat. Het bijhouden met de juiste producten is hiervoor van groot belang.

Wanneer gebruik je de producten?

Vanaf het moment van zetten blijft je tattoo altijd bij je. Het is alleen lang niet zo gemakkelijk om je tatoeages over langere periode net zo mooi te houden. Daarom komen de producten van Sorry Mom Tattoo Care dus ook vanaf het eerste moment van pas. Je brengt er bijvoorbeeld je huid mee tot rust. Terwijl je ook zorgt voor de nodige bescherming van je huid en je tattoo.

Wat zijn de beste keuzes?

Welke middelen moet je in ieder geval in je badkamer hebben staan? Als het aan ons ligt, haal je deze topproducten in ieder geval in huis.
Sorry Mom Tattoo Balsem
Sorry Mom Tattoo Proces Butter

Sorry Mom Tattoo Balsem

De beste zorg bied je wanneer je tattoo net gezet is. Daar heb je deze Sorry Mom Tattoo Care balsem dan ook bij nodig. Je huid zal sneller genezen, waardoor je je tattoo sneller in volle glorie kan tonen. Niet alleen bestrijdt het ontstekingen, ook brengt het je huid tot rust.

Sorry Mom Tattoo Proces Butter

Dagelijkse verzorging van je huid is belangrijk om je tatoeage in goede conditie te houden. Met de Sorry Mom Tattoo Care Proces Butter zorg je niet alleen dat je huid sneller herstelt net na het zetten. Je zorgt ook dat deze zacht en soepel blijft over langere tijd.

Sorry Mom Tattoo Care voor elk type huid?

Niet elke huid is hetzelfde. Misschien ben je het soort persoon dat een huid heeft die snel geïrriteerd raakt. Of heb je vaak last van een droge huid. Misschien heb je van nature wel een hele gezonde huid. Welk type persoon je ook bent, de middelen van Sorry Mom Tattoo Care zijn altijd goed te gebruiken. Let daarbij wel even goed op de ingrediënten.

Kan ik de middelen dagelijks gebruiken?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je ook echt goed voor je huid zorgt met de producten. Het is niet de bedoeling dat je de ontstekingen probeert weg te nemen, maar in plaats daarvan allergische reacties krijgt. Daarom is het goed om te weten dat alle producten van Sorry Mom Tattoo Care dermatologisch getest zijn. Dit betekent dus in ieder geval dat je onder normale omstandigheden de producten goed kan gebruiken.

Kan ik mijn tattoo’s ook beschermen?

De middelen in de lijn van Sorry Mom Tattoo Care zijn er niet alleen maar om je huid te beschermen. Juist ook het behouden van de kleur en helderheid van het tattoo’s is belangrijk. Zo kan je ze voor altijd met trots blijven dragen. Daarom zijn er bijvoorbeeld ook producten die je beschermen tegen de effecten van UV-licht en andere gevaren waaraan je huid blootgesteld wordt. Zo houd je alles in topconditie.

Alleen voor tatoeages?

Veel van de huidverzorgingsproducten van deze fabrikant kan je ook gebruiken op andere delen van je lichaam. Ook wanneer je helemaal geen tatoeages hebt. Denk bijvoorbeeld aan de tattoo soap. Deze is vanwege de aanwezigheid van aloë vera natuurlijk goed voor je huid. Dus ook de rest van je armen, benen, borst, hals en andere lichaamsdelen kan je er dus optimaal mee verzorgen. Zo zie je er altijd op je best uit!

Is Sorry Mom Tattoo Care veilig?

De middelen worden ook door professionals in de tatoeagebranche aangeraden. Juist ook omdat je zowel je huid als je tatoeage er zo goed mee kan verzorgen, zonder enige bijwerkingen te ervaren.

Welke geur hebben de producten?

Omdat de producten van Sorry Mom Tattoo Care bijvoorbeeld geen parfum gebruiken, blijf je lekker neutraal ruiken. Je verzorgt je huid dus optimaal en kan daarna ook gewoon je favoriete geurtje dragen om nog beter in je vel te zitten.