CanYouHandleBar Primary moustache wax

Snorwax - CanYouHandleBar

€14,95 
Op voorraad
1

Wellicht ook interessant:

Grave Before Shave Cigar blend snorwax
€12,95 
Captain Fawcett Private Stock snorrenwax
€14,95 
Woodsman snorwax van The Bearded Bastard
€14,95 

Snorwax - CanYouHandleBar

De CanYouHandleBar snorwaxen (Primary en Secondary) bevatten alleen puur natuurlijke ingrediënten, met als hoofdingrediënt Michigan Bijenwax. Er is geen essentiele olie aan toegevoegd omdat de snorwax van zichzelf al verdomde lekker ruikt. De Primary moustache wax is een wax met een lichtere hold, de Secondary moustache wax heeft een sterke hold. De Secondary Wax is bedoeld om de krulsnor te krijgen en de hele dag in vorm te houden. De Secondary wax is daarom ook wat moeilijker uit het potje te krijgen. Je kunt het beste het potje onder warm water houden of een föhn erop zetten om de wax te verwarmen. Schraap een klein beetje met je duimnagel uit het potje en wrijf deze goed tussen je vingers tot deze vloeibaar wordt. Verwerk deze dan in je snor. Je kunt een snorkam gebruiken om de wax goed door je snor te verdelen.

Ingrediënten van de snorwaxen:
Bijenwax, lanolin, olijfolie, kokosolie, shea boter en vitamine E

Andere producten in deze categorie

Mahoney's Beard Brew Lucky Lad beard oil
€19,95 
Dick Johnson's Beard Wash
€24,90 
Beardbrand spiced citrus utility bar
€14,95 
azbane Vanilla & Tobacco Beard Oil (50 ml)
€18,95 
€39,95 
Gentleman’s Moustache Wax
€20,95 

Reviews over Snorwax - CanYouHandleBar

- behanglijm

5 5

voor het eerst in mijn leven snorrenwax gekocht en op aanraden van mijnbaard.nl deze toen gekocht. (was opzoek naar een stevige geurloze wax).
heb hem gelijk gekocht met de lucky tiger wax. allereerst dit spul is zo hard dat ik hem moest verwarmen met een fohn om er uberhaupt wat uit te krijgen. vervolgens is hij goed te verdelen over je snor en damnd als een huis, m'n snor heeft geen schijn van kans meer op een zipje koffie of melk want hij blijft super goed in model. pas aan het eind van de dag merk je dat de hold wat minder word.

echt top spul dit.

- Secondary moustache wax

5 5

Zeer sterke hold, als je voldoende aanbrengt kan je je snor tot het einde van de dag in de gewenste vorm houden. Deze wax heeft een nog betere hold dan Mr bear Wilderness, die dan weer een betere geur heeft. Blijft in vorm zelfs bij regenweer, bij zeer warm weer wordt de wax terug iets zachter, dan moet je soms wat herstylen. Aangename neutrale geur, 's avonds eenvoudig uit te wassen met wat champoo

Schrijf een review