Reuzel Movember Dopp Kit

Movember Dopp Kit - Reuzel

€31,95 
Op voorraad
20

Wellicht ook interessant:

Movember Dopp Kit - Reuzel

De Reuzel Movember Dopp Kit is een geweldig kadopakket. De Movember Dopp Kit is een limited Edition uitgave en zal niet lang beschikbaar zijn. Dus op = echt op! De totaalprijs van baardbalsem, beard foam en scheercrème los is €40,20. Met deze set heb je direct al €8,25 korting (20%!) en je krijgt daar een toilettas gratis bij! Tevens zit het hele pakket erg leuk verpakt in een mooie geschenkverpakking.

Reuzel Movember Dopp Kit bevat de volgende producten:
- Reuzel Baardbalsem: winkelprijs €14,75
Reuzel Beard Balm met Sheaboter en Arganolie geeft een lichte tot middelzware hold. Het is een multi-functionele baardbalsem met een mannelijk, bosachtige geur. Geformuleerd om baardjeuk en baardroos (beardruff) te verminderen. Het bevordert dikkere haargroei, het temt wilde haargroei en herstelt gespleten haarpunten. Daarnaast verzacht het ook je baardharen. De baardbalsem houdt je baard de hele dag gehydrateerd. Makkelijk in je baard te verwerken en zorgt voor een volle en zachte baard en snor.
- Reuzel Beard Foam: winkelprijs €14,50
De mannen van Reuzel hebben een nieuw en revolutionair product in de markt gebracht, Reuzel Beard Foam. De Beard Foam werkt als een conditioner van je baard. Het verzorgt je baardharen, onderliggende huid en geeft een lichte hold aan je baard. De foam heeft een funky luchtje (op een positieve manier :).
- Reuzel Scheercrème: winkelprijs: €10,95
De Reuzel Shave Cream een rijke en zeer geconcentreerde scheercrème voor een heerlijk gladde en soepele scheerbeurt. Het schuim bevat een unieke combinatie aan oliën die een beschermend laagje leggen op je huid, zodat het mes soepel over je huid glijdt en de huid niet beschadigd.
- Toilettas: gratis!

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review