Beard Box (Boise)

Beard Box (Boisé) – Lames & Tradition

€80,00 
Op voorraad
2

Wellicht ook interessant:

Beard Box (Boisé) – Lames & Tradition

Lames & Tradition – Beard Box (Boisé)

Premium baard olie Rijk aan 5 plantaardige oliën is deze baardolie ontwikkeld om je baardharen te voeden, te temmen en je baard glans en kracht te geven. De olie heeft een lekkere Woody geur.

Premium baard balsem Ultra-voedende styling balsem voor je baard. Rijk aan 5 plantaardige oliën, sheaboter en cacao. De "Lames et tradition" Baardbalsem is ontwikkeld om de baard te stylen, te verzorgen en te voeden. Deze baardbalsem geeft je een zeer zachte, soepele en gemakkelijk te kammen baard.

baardzeep Romige baardzeep met ezelinnenmelk. Al onze zelfgemaakte zeep bevat 5% verse ezelinnenmelk, direct geïntegreerd na het melken, waardoor de deugden intact blijven.
De zeep is van een plantaardige basis verrijkt met jojoba en avocado-olie. Gebruik de zeep voor je baard en je lichaam. De zepen worden vervaardigd in een boerderij (asinerie) in het zuidwesten van Frankrijk. Geen kunstmatige kleurstoffen.

gegraveerde kam Grootte 13,5 x 4,5 cm. Deze hoornkam is gemaakt van dezelfde chemische en moleculaire samenstelling als ons haar en onze nagels: keratine.
Onder het effect van keratine en in tegendeel van een plastic borstel of kam:
- Het gaat het haar niet uittrekken.
- het gaat ze gewoon gladstrijken.
- het zal het haar krullen en volume geven en zijn natuurlijke glans geven. Het maakt het haar zacht als zijde.
- De hoornkam is antistatisch.

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review