JS Sloane heavy weight pomade + moisturizing shampoo gift set

JS Sloane Holiday Gift Set

€34,95 
Op voorraad
4

Wellicht ook interessant:

JS Sloane Kadosets worden geleverd met een mooie JS Sloane kam en zijn verpakt in een mooie geschenkdoos met roden lint. Deze sets zijn in de volgende 4 varianten beschikbaar:

- Pomade & Splash kadoset
- Scheerolie & Scheercrème kadoset
- Heavyweight pomade + moisturizing shampoo kadoset
- Medium weight pomade + deep cleansing shampoo kadoset

Lees reviews Schrijf een review

JS Sloane Holiday Gift Set

Speciaal voor de komende feestdagen heeft JS Sloane een paar limited edition kadosets op de markt gebracht. Deze sets bevatten naast de twee afgebeelde artikelen ook een JS Sloane kam. De set is verpakt in een erg mooie kadoverpakking en als kers op de taart, is de set dichtgeknoopt met een mooi rood lint.

Je kunt boven in het scherm de keuzen maken voor de volgende kadosets:
JS Sloane pomade & splash gift set
Deze set bevat een pot Super Hold Pomade (118 gram) met medium shine en strong hold en een overheerlijke Aftershave Splash (118 ml).

JS Sloane shave oil and shave cream gift set
Deze kadoset bevat een fles Pre Shave oil (60 ml) om de (gevoelige) huid voor te bereiden op een gladde scheerbeurt. Tevens bevat de set een een top scheercrème.

JS Sloane heavy weight pomade + moisturizing shampoo gift set
Maak kennis met de Heavy weight pomade (medium shine en strong hold) en de Moisterizing Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om het haar zachter te maken. Geschikt voor normaal tot droog haar type.

JS Sloane medium weight pomade + deep cleansing shampoo gift set
De Medium Weight Pomade heeft een medium hold en medium shine en ruikt super lekker! De shampoo is speciaal samengesteld om de opbouw van vuil en vettigheid te verwijderen zonder het haar uit te drogen. Bevat Pro-vitamine B5 om de glans van je haar te verbeteren en keratine en collageen om beschadigd haar te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Deze shampoo is geschikt voor normaal tot vet haar.

Andere producten in deze categorie

Schrijf een review