Blanco baardset met baardborstel van mijnbaard.nl

Blanco Baardset

€29,95 
10+ Op voorraad

Wellicht ook interessant:

MijnBaard Woody Beard Wash
€19,95 
MijnBaard Citrus Beard Wash
€19,95 
 Oak Beard Care Beard Wash
€23,95 

Blanco Baardset

De Blanco baardverzorging set is een perfecte combinatie van baardolie en baardwax aangevuld met een mooie houten baardkam of mini baardborstel. Je kunt boven in het scherm aangeven welke optie je wilt. We hebben deze lijn van producten "Blanco" genoemd omdat deze geurloos zijn. Er zijn dus geen essentiële oliën aan toegevoegd. Deze producten zijn perfect geschikt voor mannen met een gevoelige huid of voor die mannen die hun eau-de-toilet willen ruiken ipv baardolie/wax.

De Blanco set met kost slechts €24,95, dat betekent dat je ruim 33% korting krijgt op deze set van producten. De Blanco set met mini baardborstel kost €29,95, dat betekent dat je ruim 19% korting krijgt op deze baardset.

Deze baardset bevat de volgende artikelen:
- Baardolie Blanco (30 ml) + pipet
- Baardwax Blanco (50 ml)
- kam of mini baardborstel

De Blanco baardolie is gemaakt van een mix van oliën die ieder zijn eigen huid- en baardhaarverzorgende eigenschappen heeft. De Blanco baardolie bevat alleen puur natuurlijke ingrediënten en is dus een geurloze baardolie.

De Blanco baardwax is gemaakt van de beste natuurlijke oliën en boters, we hebben geen synthetische middelen toegevoegd en geen geurstoffen. Geheel geurloze baardwax dus.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingrediënten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus topkwaliteit producten voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur- of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.

Andere producten in deze categorie

Giftbox Traditional Black Muhle
€119,00 
Percy Nobleman Travel Tin
€24,95 
Böker Gift Set Barberette Black
€89,95 
Mr Natty Gym Recovery Set
€34,95 
The Bluebeards Revenge Barber Bundle Kit
€74,95 
Pappas beard kit Citrus Blend
€40,00 

Reviews over Blanco Baardset

- Baardset Blanco

5 5

Ik had eerst de set " Woody " besteld maar bleek achteraf niet tegen een bepaalde geur te kunnen die erin zat. Na contact met Mijn Baard werden de olie en de wax zonder problemen omgeruild tegen de geurloze (Blanco set) Perfecte service!

De hele set is geweldig. De olie doet wat hij moet doen en met de wax valt er nog wat te kleien aan mijn wild groeiende baard (zwaar aan het doorbijten na 6 maanden wildgroei. Nog 1 maandje en dan toch maar eens naar de barbier :-) De olie is inderdaad geurloos en al na 3 dagen een prima resultaat.. Geen jeuk en een lekker zachte (nog meer ontplofte) baard! De wax is makkelijk aan te bregen door inderdaad je nagel te gebruiken en hem dan op te warmen in je handpalmen. Al met al een zeer goede 1e ervaring!

Ga zo door! Goede service en goede producten = Mijn Baard

- Leuke set

5 5

Ik heb gekozen voor Blanco ivm allergiëen plus ik wou mijn eigen geur behouden. Superblij met de aanschaf. Olie is aangenaam en zorgt dat de huid en baard voldoende gevoed wordt. De baardwax zorgt dat ik mijn (beginnende) baard in model kan brengen.
Ik heb op advies van Sebastiaan de set met borstel aangeschaft. De juiste keuze want de jeuk was minimaal.
Snelle levering + goed advies!!

- Beginnend baardman

5 5

Na verschillende keren geprobeerd hebbende mijn baard te laten staan maar mislukking na mislukking door vreselijke baardjeuk ben ik eens het internet opgedoken. Toen zag ik deze set voor een goede prijs. Blanco besteld om eerst eens uit te testen. Als ik dat geweten had was ik hiermee veel eerder begonnen. Fijne stevige borstel waardoor ik de eerste jeuk de baas was. Daarna de baardolie erin die ook echt blanco qua geur is en blijft zo'n beetje 12 uur in de baard. Baardwax is makkelijk de bewerken en te stylen. Zeer zeker een aanrader voor makkelijke producten voor een zeer goede prijs.

- Net als vroeger

5 5

Ik ben een van de mannen die al vroeg z'n haren heeft verloren. Langer dan 5 minuten voor de spiegel staan in de ochtend was dan ook niet nodig. Een jaar geleden heb ik besloten mijn baard te laten staan. Eerst een korte stoppelbaard soms iets langer. Zodra mijn baard wat langer werd piekte hij alle kanten uit. Opmerkingen zoals; wat zie je er wild uit, hoorde ik dagelijks. Om hiervan af te zijn greep ik weer naar de tondeuse. Toch wilde ik graag een langere baard na wat zoeken op internet kwam ik er achter dat er olie en wax is voor je baard. Olie en wax voor je baard? Wat een onzin... Snel doorklikken... Enkele weken later toch nog een keer kijken, zou het dan echt? Ach waarom niet we proberen het gewoon. Ik heb de blanco olie en wax + borstel besteld, ik wil immers mijn eigen geurtje blijven gebruiken.
Mijn eerste ervaring met baard.nl had niet beter kunnen zijn. Ik had de keuze gemaakt om m'n bestelling via kiala te laten leveren, waar ik niet aan hadden gedacht was de naderende vakantie. Uiteraard was ik van plan de producten mee te nemen. Na een mail naar baard.nl kreeg ik snel (binnen een paar minuten) antwoord, de bestelling kon nog naar m'n huisadres verzonden worden. De volgende dag stond de bezorger aan de deur en begon de ellende....
M'n ochtend ritueel duurt een stuk langer. Net als vroeger sta ik weer lang voor de spiegel en breng ik mijn baard met behulp van de wax en de borstel weer in model. De vervelende piekharen krijgen wat extra wax en blijven braaf zitten. De olie gebruik ik in de avond, het maakt mijn baard heerlijk zacht en voedt de huid eronder.
Toen ik na m'n vakantie weer op m'n werk kwamen er veel positieve reacties van mijn collega's. Iedereen kan zien dat je je baard verzorgd. Zelfs de meest negatieve collega moest toegeven dat mijn baard er goed uitziet.
Ik ben erg tevreden met de blanco wax en olie! Dit zal zeker niet de laatste bestelling zijn.

- Mijn eerste aankoop

5 5

Ik ben het type man dat al jaren een baard heeft, maar overtuigd dat die helemaal geen verzorgingsproducten nodig heeft.
Geen gedoe aan m'n lijf.

Was ik even fout.
Ik gebruik de blanco baardset nu een week, en wat een verschil al!
Als je hier ooit over twijfelt, probeer het nou maar.
Ik had dit al veel langer moeten doen.

Ik koos voor de blanco set omdat die geurloos is.

Schrijf een review