Sample Set - Pappas

Pappas Sample Pack bestaat uit de volgende artikelen:
- 5 flesjes Baardolie (5ml) met pipet
- 5 Baardbalsem/wax in een 15ml blikje

Quantity discount

6 Op voorraad
€ 29,95

Wellicht ook interessant

4
3.6 (5)
€ 13,95
0
No votes yet
€ 19,95
0
No votes yet
€ 104,95
€ 89,00

Omschrijving van Sample Set - Pappas

Niet kunnen kiezen tussen de geuren van de baardoliën en de baardbalsems/waxen? Of weet je niet of je nou moet kiezen voor een baardolie of een baardbalsem/wax? Wij maken jou leven net even wat makkelijker! Met de Pappas Sample Pack kun je kennis maken met de geuren van Baerdschmeer (baardolie) en Baerdschmeersel (baardbalsem/wax) lijn. Je krijgt alle geuren van de Baerdschmeer en de Baerdschmeersel! Dus dat betekent dat je de geuren van Mahonie, Vetyver, Eikenmos, Citrus Blend en Karma in zowel baardolie als -wax kunt uitproberen! En dan weet je zeker of je meer een olie of een balsem/wax baardgast bent!

Mahonie: Het heeft een traditionele herengeur, met een sterke mahonie topnoot gecombineerd met limoengras en basilicum.

Vetyver: Het heeft een geur wat je eigenlijk altijd hoort te ruiken in een “traditionele kapperszaak”, een sterke aftershave geur met citroen en sandelhout in combinatie met noten van bloemen en musk.

Eikenmos: Een geur die je doet denken aan de geuren van een bos als het net heeft geregend. Een topnoot van eikenmos gecombineerd met noten van lavendel en geranium bourbon.

Citrus Blend: Een wat sterkere geur, een topnoot van sinaasappel gecombineerd met noten van lavendel en kruidnagel. Een heerlijke warme geur!

Karma: Diep, verleidelijk en sensueel! Patchouli, sinaasappel, lavendel, pijnolie, citroengras, elemi, en gardenia extract gecombineerd met citroen, sandelhout in combinatie met bloemen en muskus.


1 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Vaak samen gekocht met


4
3.6 (5)
€ 13,95
0
No votes yet
€ 19,95
0
No votes yet
€ 104,95
€ 89,00