Azbane 4 flessen baardolie

Azbane 4-pack baardolie (50 ml)

€49,95
Op voorraad
9

Wellicht ook interessant:

Het Azbane 4 Pack baardolie bevat de volgende flessen baardolie:

- Cedarwood & Nutmeg baardolie (50 ml)
- Vetiver & Cardamon baardolie (50 ml)
- Clove & Sage baardolie (50 ml)
- Tobacco & Patchouli baardolie (50 ml)

Lees reviews Schrijf een review

Azbane 4-pack baardolie (50 ml)

Het Azbane 4-pack baardolie bevat 4 geweldige flessen baardolie. Allen met een unieke, heerlijke geur. En niet geheel onbelangrijk, je krijgt 45% korting! W0000t denk je dan? Ja, je leest het toch echt goed. Deze aanbieding is tijdelijk, dus grijp direct je kans. Een fles Azbane baardolie bevat 50 ml, wat al meer is dan de gemiddelde fles baardolie. Wij garanderen je dat je alle 4 de geuren erg lekker zult vinden de kwaliteit is geweldig. De baardolie wordt gemaakt met de allerbeste Marokkaanse arganolie. De baardolie verzorgt je baardharen alsook de onderliggende huid. Je zult zien dat bij regelmatig gebruik van de baardolie dat je baard er beter uit gaat zien en dat je minder last zult hebben van baardjeuk.

- Cedarwood & Nutmeg baardolie (50 ml)
Heerlijke baardolie met topnoten van Mint, Bergamot en Eucalyptus, middelnoten van Denne, Clove, Nootmuskaat en Tonka bonen en basisnoten van Amber, Pathouli en Cedarhout.

- Vetiver & Cardamon baardolie (50 ml)
Top noten van Peer, Lentisk, Gember en Cardamom, middelnoten van Meloen, Marine Accord en Cashmere. Basis noten van Amber, Vanille en Vetiver. Ach man, wederom echt een geweldige geur!

- Clove & Sage baardolie (50 ml)
Top noten van Salie, Bergamot en Grapefruit, middelnoten van Clove, Peper en leer. Basis noten van Incense, vetiver en Patchouli. Deze olie ruikt wat lichter en exotisch, maar ook errug lekker.

- Tobacco & Patchouli baardolie (50 ml)
Top noten van Sali, Caramel en Bergamot. Middelnoten van Tabak, Patchouli en lavendel. Basisnoten van Musk, Amber, Vanille en Tonka Bonen. Deze baardolie ruikt wat scherper en exotisch.

Andere producten in deze categorie

Zeus Deluxe Beard Care Dopp kit
€84,95
MINI SAMPLE GIFT PACKAGE 6 delig van Prospector Co.
€64,50
Citrus baardverzorging set van MijnBaard.nl
€24,95
Woody baardset met baardborstel
€29,95
Baardverzorgingsset van Percy Nobleman
€39,95
Woody baardset met baardborstel
€29,95

Reviews over Azbane 4-pack baardolie (50 ml)

- Unieke geuren. Echter zijn de

3 5

Unieke geuren. Echter zijn de geuren na een paar uur dragen niet meer sterk zoals andere baardolie producten.

- Azbane 4-pack baardolie

5 5

Bij mijn eerste bestelling had ik 1 flesje Azbane - Cedarwood & Nutmeg baardolie besteld. Ik vondt deze heel mannelijk en lekker ruiken, kruidige geur met zachte toesten van Bergamot, Eucalyptus en hout, supergeur!! Bij mijn 2de bestelling heb ik gekozen voor deze set van 4 geuren, ik had reeds een Cedarwood & Nutmeg staan maar dat was zeker geen reden om deze set niet aan te kopen dan had ik er gewoon 1 op reserve ;)
Elke geur van deze set is een unieke geur sensatie, de beschrijving die bij deze geuren gegeven wordt is er knal op!! Het zijn warme mannelijke aantrekkelijke geuren die zeer aangenaam en niet overheersend gedurende heel de dag op sommige momenten langs je neus zweven en daarbij een superfris mannelijk geurgenot teweeg brengt!! Perfect te combineren met de baardbalsem van Azbane, versmelt perfect met de 4 geuren. Een aanrader!!

Schrijf een review