10+ Op voorraad
€ 9,95

Omschrijving van Shavette Groen - Mijn Baard

Mijn Baard Shavette van metaal in groene kleur en bedrukt met het allermooiste logo! De Shavettes zijn verwant aan het open scheermes, maar halen echter niet hetzelfde scheercomfort. Het is een mooi beginnersmes om het old school scheren te proberen. De Shavette is ideaal voor het strak aanzetten van je bakkebaarden, baardlijnen en sik. Je kunt de Shavette perfect gebruiken in combinatie met The Beard Buddy om de perfecte baardlijnen te creëren.

Let op, de Shavette wordt zonder mesjes geleverd! In de shavettes gaan zogenaamde Single Edge Blades. Je kunt ook Double Edge mesjes bestellen. Deze Double Edge mesjes moet je eerst door de midden breken, alvorens je deze in het mes kunt steken. De single edge blades zijn makkelijk tussen de houder te klemmen.

We raden je aan om scheergel te gebruiken voordat je gaat scheren. Op deze manier kun je goed zien waar je wel en wat je vooral niet wilt afscheren. In tegenstelling tot scheerschuim. Etch Shave Gel is een doorzichtige scheergel, deze kun je ook gebruiken in combinatie met de Shavette zodat je goed kunt zien waar je scheert.

Afmeting van de Shavette:
Ingeklapt: 14,5 cm
Uitgeklapt: 21 cm


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.