Scheerzeep Red 150 ml - Proraso

Lekkere scheerzeep met sandelhout geur die zelfs de taaiste baarden verzacht voor een soepele scheerbeurt.

Inhoud (Ml.)
150
Quantity discount
10+ Op voorraad
€ 4,75

Wellicht ook interessant

RazoRock 400 Noir Plissoft Synthetic Shaving Brush Silver Handle
RazoRock 400 Noir Plissoft Synthetic Shaving Brush Silver Handle
27.50 EUR
Scheerkwast Fibre M (31K256)
Mühle Scheerkwast Silvertip Fibre (31K256)
36.50 EUR

Omschrijving van Scheerzeep Red 150 ml - Proraso

Proraso Sandalwood Scheerzeep uit de Red Line is gemaakt met een "hete zeep proces". Zij laten het 10 dagen rijpen in kleine batches in een kamer met temperatuurregeling die het beschermt tegen temperatuurveranderingen. Gedurende deze tijd verdampt het vocht en wordt het product stevig en meer "geconcentreerd", perfect voor een professionele scheerbeurt met een scheerkwast.

Geur: De Proraso scheerzeep uit de rode lijn heeft de bekende en heerlijke sandelhout geur.

Gebruik: Maak je scheerkwast vochtig en breng de zeep met cirkelvormige bewegingen aan op de kwast om een zacht, compact schuim te produceren. Verspreid over je baard en ga verder met scheren. Sluit het deksel na gebruik om te voorkomen dat het uitdroogt en vergeelt. Zelfs als het product droogt, verliest het zijn eigenschappen niet bij hergebruik.


Proraso Scheerzeep is een formule, die zelfs de dikste en taaiste baarden verzacht en is verrijkt met sandelhoutolie en sheaboter. Het mesje glijdt gemakkelijk en de baard, die verzacht wordt door de synergetische werking van de Pre-shaving Emollient Cream en de Emollient Soap, is gemakkelijker te scheren.


Proraso red line producten onderscheiden zich door het gebruik van: - Ingrediënten van natuurlijke oorsprong - Shea boter - Sandelhoutolie - GEEN gebruik van ingrediënten van dierlijke oorsprong

3 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.