SALE!

Future Fiction Scheerzeep 140gr - Phoenix Artisan Accoutrements

Deze geur opent met een mix van citroen, bergamot, sinaasappel, mandarijn en Jeruzalem-den. Een speelse en leuke combinatie.

Geur
Fruitig
Fris
Inhoud (Gr.)
140
Quantity discount
7 Op voorraad
€ 31,95
€ 25,55

Wellicht ook interessant

Cut-throat scheermes
Bluebeards Revenge Cut-throat scheermes
12.95 EUR

Omschrijving van Future Fiction Scheerzeep 140gr - Phoenix Artisan Accoutrements

Phoenix Artisan Accoutrements Future Fiction Shaving Soap is een handgemaakte scheerzeep die zachtjes reinigt en het maakt het gezicht zacht en geurig dankzij de unieke CK6-formule. De Crown King 6 formule is het resultaat van een lange zoektocht naar de ideale scheerzeep. CK-6 bevat boter en etherische oliën van over de hele wereld, zoals Kokum, Cacao, Shea, Bacuri, Cupuacu en Murumuru-boter, met geweldige hydraterende en voedende eigenschappen.

Bovendien is de Future Fiction-geur de nieuwe versie van een traditionele geur, maar nu met meer rijkdom en diepte. Deze geur opent met een mix van citroen, bergamot, sinaasappel, mandarijn en Jeruzalem-den. Een speelse en leuke combinatie.

Deze fantastische handgemaakte ambachtelijke scheerzeep van Phoenix is een ideaal product voor mensen die op zoek zijn naar een unieke scheerervaring.


Ingrediënten:
Potassium Stearate, Glycerin, Potassium Cocoate, Aqua, Potassium Kokumate, Sodium Lactate, Potassium Shea Butterate, Potassium Castorate, Sodium Stearate, Potassium Cocoa Butterate, Potassium Avocadoate, Parfum [Fragrance].

2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.