Slate Shaving Soap Charcoal and Tea Tree - Goap

Slate Shaving Soap biedt een werkelijk superieure scheerervaring.

Inhoud (Gr.)
75

Quantity discount

10+ Op voorraad
€ 13,95

Omschrijving van Slate Shaving Soap Charcoal and Tea Tree - Goap

Goap Slate Shaving Soap Charcoal and Tea Tree geeft een uitzonderlijk zacht schuim en heeft een opwekkende geur van Tea Tree. Slate Shaving Soap biedt een werkelijk superieure scheerervaring.

Deze zeep gaat lang mee. Klanten melden meer dan 5 maanden bij dagelijks gebruik voor het scheren van het gezicht.

Doe jezelf een plezier. Verander het scheren van een karwei in een traktatie. Een moment van een ritueel om na te denken en te genieten. Je wordt beloond met een levendig moment en met een ongeëvenaard gevoel na het scheren.

Slate scheerzeep zorgt voor een zeer glad, strak schuim en moeiteloos scheren. Je hebt geen tweede scheerbeurt nodig (hoewel je dat misschien wel wilt!). De geitenmelk voegt een extra vocht inbrengende zachtheid toe aan de huid en de zeep wordt eenvoudig weggespoeld zonder resten of de noodzaak om verder te wassen.

DE MAGIE VAN GEITENMELK
Geitenmelk is een geweldig ingrediënt dat op natuurlijke wijze in zeep en shampoos wordt verwerkt.

Hydraterend De crème in geitenmelk wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, waardoor deze zacht en glad wordt. Dit wordt versterkt door onze recepten super vet te maken en door de glycerine, een natuurlijk bijproduct van het zeepproces.
Beschermend en voedend Geitenmelk bevat veel antioxidanten die helpen beschermen tegen huidbeschadiging. Het bevat ook tal van micronutriënten, waaronder zink, koper en tin, evenals selenium, die kunnen helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door de zon.
Huidvernieuwing Alfahydroxyzuren die aanwezig zijn in geitenmelk werken om de vervanging van oude cellen van het huidoppervlak aan te moedigen door de onderlinge verbindingen te verbreken, wat resulteert in een levendiger, gladdere huid.

Alle geitenmelkzeepproducten van geitenmelk zijn geschikt voor alle huidtypes, zijn mild genoeg voor de gevoelige huid en zijn om de bovenstaande redenen bijzonder gunstig voor mensen met aandoeningen zoals eczeem of psoriasis.


Ingrediënten: Sodium / Postassium Stearate, Sodium / Postassium Cocoate, Sodium / Postassium Cocoa Butterate, Sodium / Postassium Shea Butterate, Aqua / Goat Milk / Goat Yoghurt, Sodium / Postassium Castorate, Glycerin, Sodium / Postassium Hemp Seedate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Lactate, Charcoal Powder, Titanium Dioxide (CI 77891), Linalool*, Limonene*, Geraniol* (*Naturally occurring in essential oils)

2 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.