10+ Op voorraad
€ 9,95

Omschrijving van Pocket Spiegel 7x7cm - MijnBaard

Je kent het wel, zit je lekker te genieten van je hamburger, heb je het vermoeden dat toch wat klodders mayo in je baard beland zijn. Hoe handig zou het dan zijn als je een pocket baardspiegel bij je had? Hoppa, MijnBaard to the rescue. Wij hebben een geweldig stoere inklapbare baardspiegel voor je, die je makkelijk mee op zak kunt nemen.

Ingeklapt is deze houten spiegel 7 x 7 cm. De Pocket spiegel bevat een gewone spiegel en een vergrootspiegel.

Nu kun je met een gerust hart weer genieten van de lekkerste dingen in het leven (lees: bier en hamburgers) zonder dat je je druk hoeft te maken om appearance. In een handomdraai heb jij je baardspiegel bij de hand en kun je waar nodig je baard aanpakken.

MijnBaard - eigen merk
Alle producten van MijnBaard worden door ons zelf gemaakt met de best verkrijgbare ingredienten. Omdat wij onze producten uitsluitend op onze eigen website verkopen en er dus geen tussenhandel is kunnen wij de prijzen laag houden. Je krijgt dus een topkwaliteit product voor groothandel prijzen!
Vrienden van MijnBaard en het MijnBaard team zelf testen onze producten en geven een product pas vrij wanneer iedereen het een topproduct vindt. Wij testen uiteraard niet op dieren en voegen geen kustmatige kleur of geurstoffen toe.
We hopen dat je onze producten net zo fijn vindt als wijzelf en krijgen graag feedback.
Bekijk alle producten van MijnBaard.


0 Reviews

Schrijf een review

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.